KÜLAHÇI DÜNYA EVİNE GİRDİ

8.08.2016 09:23:14

Kayseri´nin tanınmış işadamı Mahir Külahçı´nın oğlu Recep Külahçı hayatını Özge Özbakkal ile birleştirdi.

İşadamı Mahir Külahçı´nın oğlu Recep Külahçı Özge (Özbakkal) Külahçı ile düzenlenen görkemli bir törenle dünya evine girdi.
Çiftin nikâh şahitliğini MHP İl Başkanı Baki Ersoy ve Abdullah Özselamoğlu yaptı.
Kayseri´nin tanınmış ve köklü iki ailesinin, düğün töreninde siyaset, spor ve iş dünyasının tanınmış simaları bir araya geldi.
Flamingo De Luxe Beyaz Salon´da gerçekleşen düğün töreni öncesi, yaklaşık bin davetli, kokteylde bir araya geldi. Kokteyl sonrası, havai fişek gösterileri eşliğinde davetlilerin bulunduğu alana gelen gelin ve damadın nikâh merasimi gerçekleştirildi. Recep Külahçı ?Özge (Özbakkal) Külahçı çiftinin nikâh şahitliğini ise MHP İl Başkanı Baki Ersoy ve Abdullah Özselamoğlu yaptı. Davetliler önünde nikâhı kıyan belediye nikâh memuru çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi. Düğün ve nikâh merasimine İşadamları Bülent Köroğlu, İskender Belük ve ailesi, Şahin Göksu ve ailesi, Mustafa Balantekin, Kayseri Erciyesspor Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmut Bakır, Ali Süslü, İşadamı Hüseyin İşlertaş, Çetin Ünlü, Erdoğan Doğan ile birlikte Kayseri´nin tanınmış isimleri de katıldı.
Açık havada gerçekleştirilen törenin ardından balo salonuna geçen davetliler, sanatçı Mustafa Keser´in şarkılarıyla gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendi. Genç çifte bizde ömür boyu mutluluklar diliyoruz. (Bekir Aslantaş)



Anahtar Kelimeler: KÜLAHÇI DÜNYA EVİNE GİRDİ