KTO`DA DIŞ TİCARET EĞİTİMİ!

30.04.2015 10:15:46

Dış Ticaret Eğitim Alan Kursiyerlere Törenle Sertifikaları Verildi

Kayseri Ticaret Odası tarafından düzenlenen Dış ticaret Eğitimi Programı kapsamında sertifika töreni düzenlendi.  27 kursiyerin sertifika almaya hak kazandığı eğitim programına ilişkin düzenlenen törene; Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Bahri Coşkun, Yönetim Kurulu Üyeleri Uğur Payza, Mustafa Dulda, Mesut Haskahveci, Nedim Olgunharputlu, İsmail Tuna ve Hüseyin Cindoruk katıldı.

Sertifika töreninin açılışında konuşan Başkan Mahmut Hiçyılmaz, dış ticaretin önemine değinerek, Dış ticaretin çok önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Türkiye bundan sonraki dönemde büyümesini inşallah ihracat ile yapacak. Çünkü ihracat yapabildiğimiz sürece Türkiye'nin ekonomik manada dinamik bir ülke olacağını görüyoruz. Onun için ihracatımızın daha da artması bakımından gayret gösteriyoruz. Oda olarak ihracatçı yetiştirmeye çalışıyoruz.  Sizin gibi değerli kardeşlerimizi burada eğitmek suretiyle, ihracatın mutfağına ihracat aşçıları yetiştirmeye çalışıyoruz” dedi.

Yapılan üretimin dış pazarlarda satılması gerektiğini vurgulayan Hiçyılmaz, Bu noktada sizlerin çok büyük gayretleri olacak. Burada almış olduğunuz eğitimlerde ihracatı nasıl yapacağınız hususunda bilgiler aldınız. Bugün sizlere hak etmiş olduğunuz sertifikalarınızı veriyoruz. Ümit ediyorum almış olduğunuz sertifikalar bundan sonraki yaşamınızda size çok büyük katkı sağlayacaktır. Özellikle ihracat noktasında yapacağınız çalışmalarda sizlere başarılar diliyorum” diye konuştu.

Başkan Hiçyılmaz'ın konuşmasının ardından eğitim programını başarı ile bitiren kursiyerlere sertifikaları Başkan Hiçyılmaz ve yönetim kurulu üyeleri tarafından verildi.