KTO´da Filiz istifa etti

25.03.2016 09:39:52

Kayseri Ticaret Odası´nın Mart ayı Meclis Toplantısı´nda daha önce Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan Paralel Devlet Yapılanması operasyonu kapsamında gözaltına alınarak ifadesine başvurulan ve tutuksuz yargılanmak üzere denetimli serbest bırakı

 

 

Gündeminde bulunan konuları görüşüp karar bağlamak için toplanan Ticaret Odası Meclisi gündem dışı söz almak isteyen üye olunca tartışma başladı. Oda Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Meclis Başkanı´na hitaben, ?Burası Kayseri Ticaret Odası Meclisi, yasalar çerçevesinde burada bu meclisi yürütebilirsiniz. Keyfi bir yönetim söz konusu olamaz. Bir üye konuşma yapacaksa dilek ve temenniler kısmında konuşur. Aksi bir konuşmaya izin vermek keyfiyet sebebidir. Meclis bu şekilde yönetilemez? dedi.

Ticaret Odası Meclis Başkanı Mehmet Filiz ise, Gündem dışı konuşmaya daha sonra geçileceğini belirterek, kürsüye gelen üyeyi yerine davet etti. Yaşanan tartışmalar sonrasında meclis toplantısına gelen misafirler ve basın mensupları salonun dışına alındı.

 

İstifasının ardından basın mensuplarına açıklama yapan Filiz, ? Öncelikli olarak basın mensuplarının dışarı çıkarılmasını istediğim için sizlerden özür diliyorum. Odamızın saygınlığı için gelinen noktada istifa etmem daha sağlıklıydı. Düzenledikleri yemekte istifa etmem için imza topladıklarını biliyorum. Daha sonra imza atanlardan arayanlar oldu. Ben bu ülkenin şerefli bir iş adamıyım. Evet, hakkımda soruşturmalar var lakin Başkan Mahmut Hiçyılmaz ile ilgili PDY hakkında da şikâyetler olduğunu biliyoruz. Bende kendisini istifaya davet ediyorum? dedi.

Haber: Berna Utaş Utangan 



Anahtar Kelimeler: Filiz istifa etti