KTO BÜROSU OSB`DE FAALİYETİNE BAŞLADI

12.08.2014 10:28:52

Kayseri Ticaret Odası, üyelerine daha iyi hizmet vermek amacıyla yeni bir adım daha attı. KTO bürosu, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyetine başladı. Konuyla ilgili açıklama yapan Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, O

Üyelerin şehir merkezinde bulunan hizmet binasına gelerek almaları gereken bazı belgeleri OSB’de açılan bürodan da alabileceklerini belirten Hiçyılmaz, “OSB büromuzda; A-TR, EUR-1, Form-A, Menşe Şahadetnamesi satışı ve onayı, Davet Yazısı, Vize Talep Yazısı, İngilizce Faaliyet Belgesi, Yabancı Dilde Fatura Onayı başlıklarında, dış ticarete ilişkin hizmetleri ve belgeleri vermeye başladık. Bundan sonraki süreçte ise iç ticaret ve oda sicil birimlerinin düzenlediği bazı belgeler verecek ve onay işlemlerini gerçekleştireceğiz” dedi.
KTO bürosunun, OSB 6. Cadde No:3/3 adresinde, Gümrük Müşavirleri binası içerisinde hizmet verdiğini kaydeden Hiçyılmaz, “Büromuz hafta içi 5 gün olmak üzere, sabah 8,30-12,00 ile öğleden sonra 13,00-17,30 saatleri arasında üyelerimize hizmet sunacaktır. Büromuza, detaylı bilgi almak için, 222 45 28 numaralı telefondan dâhili 185’i tuşlayarak da ulaşılabilecektir” diye konuştu.