KTO ANKARA ÇIKARMASI YAPTI

17.01.2015 10:25:23

Kayseri Ticaret Odası (KTO) heyeti Ankara`da bir dizi ziyarette bulundu. Başkan Mahmut Hiçyılmaz`ın yanı sıra Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı, yönetim kurulu üyeleri Bahri Coşkun, Uğur Payza, Nedim Olgunharputlu ve meslek komitesi başkanları Veysel Bay

Yapılan ziyaretlere ilişkin konuşan Başkan Hiçyılmaz, "Ankara`daki ziyaret turumuz kapsamında Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Nurettin Canikli`yi ziyaret ettik. Sayın Canikli`ye Meslek Komitelerimizden edindiğimiz talepleri iletme fırsatı bulduk. Sayın Bakanımızın çözüm odaklı yaklaşımından dolayı büyük memnuniyet duyduk. Sorunlarımız ve taleplerimize ilişkin olarak Sayın Bakan`ın hızlı şekilde ilgilileri görevlendirmesi ve çözüm yollarını açması bizleri sevindirmiştir. Sayın Bakanımıza ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Bakan Canikli`nin ardından iki önemli görüşme daha gerçekleştirdiklerini ifade eden Hiçyılmaz, " Çevre ve Şehircilik Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk`e İnşaat Meslek Komitelerimizin sıkıntılarını ilettik. Genel Müdür Sayın Selami Merdin`in de hazır bulunduğu toplantı çok faydalı oldu. Ayrıca, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mehmet Hamdi Yıldırım ile de görüşme fırsatı bulduk" diye konuştu.
Başkan Hiçyılmaz, üyelerin sorunlarının çözümü noktasında ilgili tüm mercilerde girişimde bulunduklarını ve bundan sonra da bulunmaya devam edeceklerini ifade etti.