KTO Yönetiminden Hayırlı Olsun Ziyareti

9.10.2018 16:16:33

Kayseri Ticaret Odası Yönetiminden Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu´na hayırlı olsun ziyareti.

Kayseri Ticaret Odası Yönetiminden Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu´na hayırlı olsun ziyareti.

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Kayseri Ticaret Odası Meclis Başkanı Cengiz Hakan Arslan ve yönetim kurulu üyeleri Ak Parti İl Başkanı Şaban ÇOPUROĞLU´ na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette bir konuşma yapan Kayseri Ticaret Oda Başkanı Ömer Gülsoy,  öncelikle hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Rabbim güzel görevler yapmayı nasip etsin. Allah´ım başarılı kılsın. Önümüzdeki yerel seçimlerde de başarılar diliyorum. Bizlerde seçimlerden hemen sonra birlikte bu şehrin daha büyümesi için beraber çalışacağız. Siyasi partilerle sivil toplum kuruluşları uyum içerisinde çalışmalı ki şehrin marka değerini biraz daha yükseltsin. Bizim gayemizde bu. Sizin gayenizde millete hizmet etmek. Rabbim tekrar başarılı kılsın. Başarılar diliyoruz.  Dedi.

ÇOPUROĞLU; AYRIMIZ GAYRIMIZ YOK

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu´da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ticaret odamız önemli bir misyonu taşıyor. Bir üst kuruluş olarak hakkı ile temsil ediyorsunuz. 26 bin esnafı beş ile çarptığınızda boyutun ne kadar çok olduğu belli. İyi bir ekibiniz var. Allahım utandırmasın. Siz ticaret boyutu ile hizmet ederken biz de siyaset boyutu ile hizmet ediyoruz. Şehrimiz için düşündüğümüzde kurumlarla olan diyaloglarımızda ayrımız gayrımızın olmadığını zaten Kayseri halkı biliyor. Tekrar hoş geldiniz. Rabbim zahmetinize Rahmet versin dedi.

Ziyaret daha sonra karşılıklı görüş alış verişi ile sona erdi.