KTO HEYETİ "TERÖRE HAYIR, KARDEŞLİĞE EVET" YÜRÜYÜŞÜNE KATILDI

19.09.2015 11:09:03

Kayseri Ticaret Odası Heyeti, Ankara´da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği´nin öncülüğünde düzenlenen ve 250 sivil toplum kuruluşunun destek verdiği, ?Teröre Hayır Kardeşliğe Evet? yürüyüşüne katıldı.


Yüzbinlerce vatandaşın büyük bir coşkuyla katıldığı yürüyüş için sabah erken saatlerde Kayseri´den Ankara´ya hareket eden KTO Heyeti´nde; Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı, Yönetim Kurulu Üyesi Ersan Özbek, KTO Meclis Başkan Yardımcısı Halit Suvar, Meclis Üyeleri Arif Demirkaya, Tarık Yüce, oda üyeleri ve personel yer aldı.
KTO Heyeti, Sıhhiye Meydanı´nda toplanan yüz binlerce kişiyle birlikte 1. Türkiye Büyük Millet Meclisi´ne yürüdü. Heyet üyeleri, ellerindeki bayrakları coşkuyla salladı ve birlik ve kardeşliğe yönelik sloganlara eşlik etti.
Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, yürüyüşe ilişkin yaptığı açıklamada, kardeşi kardeşe düşman etmeye çalışanların olduğunu ve bunlara karşı sessiz kalınamayacağını belirtti. Hiçyılmaz, KTO heyeti olarak toplumun tüm kesimlerinden vatandaşların yer aldığı bu anlamlı yürüyüşe katılarak teröre karşı bir ve beraber olmaktan dolayı gurur duyduklarını söyledi.
Başkan Hiçyılmaz, kardeşliğin daha da pekişmesi adına geçtiğimiz günlerde Kayseri´den doğuya giden otobüslerdeki vatandaşlara gül ve lokum ikram ettiklerini hatırlatarak, Türkiye´nin bir bütün olduğunu ve sonsuza kadar da kardeşliğin süreceğini vurguladı.
Başkan Hiçyılmaz, ?Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet? yürüyüşü organizasyonunun başarı ile gerçekleşmesinden dolayı, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere emeği geçen herkese gayretlerinden dolayı teşekkür etti.