KOVİD-19 İÇİN GÖREV BAŞINDALAR

24.03.2020 11:28:00

Kayseri Büyükşehir Belediyesi koronavirüs (Kovid-19) tehdidiyle birlikte yoğunlaştırdığı dezenfekte çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi koronavirüs (Kovid-19) tehdidiyle birlikte yoğunlaştırdığı dezenfekte çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent merkezinin yanı sıra tüm ilçelerde dezenfekte çalışması yapıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, salgının önlenmesi için tüm kurum ve kuruluşlarla el birliği içinde çalıştıklarını söyledi.

Koronavirüs önlemlerinin her geçen gün genişletildiği ülkemizde yoğun bir şekilde çalışan kesimlerin başında dezenfekte ekipleri geliyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi de ekip sayısını artırarak kent merkezi ve ilçelerdeki insan yoğunluğunun bulunduğu bölgelerde sürekli dezenfekte işlemi yapıyor.Büyükşehir Belediyesi ekipleri bugüne kadar valilik, belediye binaları, kaymakamlıklar, daire müdürlükleri, Huzurevi, otogar, doğu ve batı terminali, yurtlar, itfaiye birimleri, hal kompleksi, otobüs durakları, emniyet birimleri, mini terminaller, Hunat Medresesi, banka şubeleri, Kayseri Kalesi Kültür Sanat Merkezi, alt ve üst geçitler, Anadolu Harikalar Diyarı, şehir içindeki tüm taksi durakları, parklar ve mesire alanları, hobi bahçeleri, Seyyid Burhaneddin Hz. Türbesi gibi yüzlerce yerde dezenfekte çalışması yaptı.   

“BU SORUNU DA BİRLİKTE AŞACAĞIZ”

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, dezenfekte çalışmalarında vatandaşların ve kamu kurumlarının da destek taleplerini geri çevirmeden yoğun bir şekilde çalışıldığını söyledi. Aynı zamanda ilçe belediyelerine de dezenfektan desteğinde bulunduklarını ifade eden Başkan Büyükkılıç, ilçe belediyeleriyle uyum içinde bu sürecin en güvenli şekilde geçirilmesi için gayret gösterdiklerini belirtti. Şehrin genelinde yapılan dezenfekte çalışmalarının aynı hızla devam edeceğini dile getiren Başkan Büyükkılıç, “Vatandaşlarımızdan da başta kişisel temizlik ve sosyal izolasyon olmak üzere alınan tüm önlemlere riayet etmelerini bekliyoruz. Bu sorunu da yine el birliği içinde hep birlikte aşacağız” diye konuştu.

 



Anahtar Kelimeler: KOVİD- GÖREV BAŞINDALAR