KOSB´DAN TÜRK - RUS İŞ ADAMLARI BİRLİĞİNE ZİYARET

26.11.2015 10:20:58

Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü öncülüğünde Moskova´ya gelen Kayseri´li iş adamları ve bürokrasi heyeti Türk-Rus İş Adamları Birliği Danışma Kurulu Başkanı Doç. Dr. Abdurrahim Güzel´i ziyaret etti.


Moskova´da gerçekleştirilen ziyarete Kosb Başkanı Tahir Nursaçan eşliğinde, Vali Yardımcısı Mehmet Emin Avcı, Hacılar Kaymakamı Yasin Tikdağ, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici ve iş adamları katıldı. Kosb Başkanı Tahir Nursaçan Kayseri´de görev yapan bir ilim adamı ile Moskova?da iş adamı olarak görebilmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek ? görüyoruz ki burada örnek projeleri hayata geçirmişiniz. Bu başta beni ve heyetimizde bulunanları son derece mutlu etmiştir, heyecanlandırmıştır.Burada iş adamlığınızın yanı sıra bir nevi kültür hizmeti adına önemli bir işe imza atmışınız. Rus aşçılarına Türk yemeklerini öğretiyor ve bunu da Türkiye seyahati ile ödüllendiriyor olmanız çok manidar. Başarılarınızın devamını diliyoruz. Biz Kayseri´de bulunan ve üretilen tüm malların Rusya´da ki pazar içerisinden kendisine yer bulabilmesinin araştırmalarını yapmak için buradayız. Bu konuda araştırmalarımızı sürdürürken sizin isminize rastladık. Burada bulunmanız bize güç katacaktır ´dedi.
Doç. Dr. Abdurrahim Güzel ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kayseri´ye yabancı olmadığını belirterek ? uzun yıllar Kayseri´de İlahiyat fakültesinde görev yaptım. Ancak kader bizi buraya taşıdı. Birkaç günlüğüne konferans vermek için geldiğimiz Moskova´da bugün artık ticaretle uğraşmaya başladık. Heyetinize yardımcı olabilirsek ne mutlu bize ?dedi.