KORKUYORLAR

27.03.2015 10:22:56

Milliyetçi Hareket Partisi 25. Dönem milletvekili aday adayı Faruk Çolak, AK Parti'nin sivil toplum kuruluşlarına (STK) yönelik temayülünü eleştirerek, STK'lar iktidardan korktukları için temayüle katıldılar” dedi.

 

 Geçen dönem 8. sıra milletvekili adayı olan Çolak, 7 Haziran seçimleri için milletvekili aday adaylığını parti il binasında düzenlediği toplantı ile açıkladı. Faruk Çolak, iktidar partisi AK Parti'yi eleştirerek,  Yapılacak olan genel seçimler sebebiyle siyasi partiler içerisinde en gerçekçi partinin MHP olduğuna, liderler arasında devlet adamlığı sıfatının en çok Devlet Bahçeli'ye yakıştığına inandığım için aday adayı oldum. Bu bölgenin insanı olarak bölge halkımızın ihtiyaç ve problemlerini iyi bildiğime inanıyorum. Bütün bu problemleri MHP çatısı altında çözüleceği gerçeğine inanarak milletvekili aday adaylığı müracaatını yaptığımı kamuoyuyla paylaşmanın onurunu yaşıyorum” diye konuştu.

Çolak AK Parti'nin STK'lara yönelik temayül yoklaması yaptığını hatırlatarak, AKP hükümeti bir takım güçleri arkasına alarak korku imparatorluğu oluşturdu. STK'lar da AKP'nin temayül davetine katılmadıklarında başlarına iş geleceğini biliyorlar. Korktukları için bu temayüle katıldıklarını düşünüyorum” ifadelerinde bulundu. 



Anahtar Kelimeler: KORKUYORLAR