KORKMAZ DÖNEMİ BİTTİ

25.11.2014 17:28:32

Dün, kulüp sitesinden yapılan açıklama ile duyurulan bu önemli gelişme sonrasında Mavi-Siyahlı takımda yeni teknik adam arayışları ise zaman geçmeden başlamış durumda

Spor Toto Süper Lig Temsilcimiz, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor`da teknik direktör Bülent Korkmaz`ın görevine son verildi. Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor`un resmi internet sitesinden konu ile ilgili olarak, "Kulübümüz tarafından teknik direktörümüz Bülent Korkmaz`ın görevine son verilmiştir" açıklaması yapıldı.
Bülent Korkmaz, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile çıktığı 10 maçta, 1 galibiyet ve 6 beraberlik elde ederken, 3 kez de mağlubiyet yaşadı.Kulüp başkanı Ziya Eren, konu ilgili olarak yaptığı açıklamada, Korkmaz`ın görevine son verdiklerini belirterek, "10 haftadaki sportif başarısızlığın sorumlusu olarak hocayı gönderdik. Bugüne kadar hiç bir hocayla görüşmedik. Hoca konusunda bu hafta değerlendirmelerimiz devam edecek" diye konuştu. Korkmaz, sezon başında Kayseri temsilcisinde Hikmet Karaman`ın yerine göreve getirilmişti. Özellikle taraftarın son haftalarda büyük tepki gösterdiği Bülent korkmaz ile birlikte yardımcılarınında şehri tert ettikleri öğrenildi.
(Spor Servisi)