KOÇYİĞİT GİTTİ, KALIN GELDİ

4.04.2015 12:14:06

25. dönem milletvekili aday adayı olmak için Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) kayseri kadın kolları başkanlığı görevinden istifa eden Sevim Koçyiğit'ten boşalan koltuğa Serap Şule Kalın oturdu.

 

 

 

   2008 yılından beri MHP Kayseri Kadın Kolları Başkanlığı'nı yapan Sevim Koçyiğit'in görevinden istifa etmesiyle yerine Serap Şule Kalın atandı. Serap Şule Kalın'ın görevini açıklamak için MHP Kayseri İl Binasında basın açıklaması düzenlendi. Düzenlenen basın açıklamasına MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, MHP Kayseri Kadın Kolları ve çok sayıda kadın partili katıldı. Serap Şule Kalın, görevini layıkıyla yerine getireceğine söz vererek, Bana verilen bu görevi önce devlet ve milletim, sonra partimin ilkeleri doğrultusunda elimden geldiğince, gücümün yettiğince yerine getireceğime hepinizin huzurunda söz veriyorum. Ülkemiz gerçekten zor günlerden geçmektedir. Her gün başka bir değerimiz görmezden geliniyor, devletimizin bekası ve milletimizin mevcudiyeti tehlike sinyalleri veriyor. Ülkemizin bekası için kadınlarımızın da bir çatı altında toplanmasından yanayım. MHP'nin en büyük dinamiği de bu çatı altında birleşen kadınlarımız olacaktır” şeklinde konuştu.

   Baki Ersoy, bayanlara bu seçimde çok iş düştüğünü vurgulayarak, MHP'de de bayan teşkilatları geniş tabanlı bir yönetim oluşturmak kaydıyla, Serap hanımın liderliğinde partimizi bayanlar noktasında da hak ettiğimiz noktaya taşıyacaktır. Kendisini tebrik ediyorum” dedi.

Haber: Ayşenur Sarıkaya