KOCASİNAN`I İYİ YERLERE TAŞIYACAĞIZ

16.01.2015 15:20:49

Kocasinan Ziraat Odası seçimlerinde başkan adayı olan Abdullah Borazan, "Tecrübeli bir ekibiz ve projelerle Kocasinan`ı daha iyi yerlere taşıyacağız" dedi.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti`nde bir basın toplantısı düzenleyen Sarımsaklı Pompaj Sulama Birliği Başkanı, Kocasinan Ziraat Odası Başkan Adayı Abdullah Borazan, "Hakka hizmet halka hizmet düşüncesiyle göreve talip olduk. Toprağın içinde ne olduğunu, ne getirdiğini çok iyi biliyoruz. Bu topraklar bizim çocuklarımızın geleceği ve bize verilen emanettir" diye konuştu.
Borazan, "Tarımı daha bilinçli yapmak ve geliştirmek için yola çıktık. Şu anda Ziraat Odası delegesinin oylarına talibiz ve mücadele edeceğiz" ifadesinde bulunarak, "Kayseri bir tarım, mobilya ve sucuk-pastırmanın merkezi olan bir şehir. Biz bu şehri projelerimiz ile daha da merkez haline getirmek istiyoruz. Şehir merkezinde bir depo kurarak burada çiftçilerimize her türlü hizmeti sunmak hedefindeyiz. Ekibimiz de çok tecrübeli ve ekibimizle bu işleri başaracağız. Kocasinan Ziraat odasını bir üst seviyeye çıkarmak için elimizden geleni yapmaya söz veriyoruz" dedi.
Elagöz Mahallesi doğumlu olan Abdullah Borazan çiftçilik ve hayvancılıkla uğraştığını ve 3 çocuk babası olduğunu söyledi.