KOCASİNAN´DAN ŞİKAYET VAR!

31.07.2015 10:21:04

Kocasinan´a bağlı Mustafa Kemal Paşa Bulvarı 1. Cadde üzerinde başlatılan kaldırım düzenleme çalışmalarının üç aydır karınca hızıyla devam etmesi, vatandaşı çileden çıkardı.

 

 

 

  Mevlana Mahallesi 1. Cadde de yapımına yaklaşık üç ay önce başlanan çalışmalar, bir türlü tamamlanamadı. Bir türlü bitmeyen çalışmalar yüzünden, mahalleli isyan etme noktasına geldi.Belediye çalışmalarının ağır aksak devam ettiğine dikkat çeken vatandaşlar, ?Kaldırım yapım çalışmaları çok yavaş ilerlemekte. Neredeyse üç ayı geçkin zamandır kaldırımlarla alakalı bir işlem yapılmadı, kazıldı bırakıldı. Esnaf mağdur durumda, caddenin kenarı gördüğünüz gibi restoran bütün gün toz toprak ile mücadele içindeyiz. Otobüsü caddenin kenarında beklemek zorunda kalıyoruz. Belediyenin bir an önce bu konuyla ilgilenmesini istiyoruz? şeklinde konuştu.

 /resimler/2015-7/31/1024460964182.jpg

Toz, toprak ve keşmekeş dolu günler yaşadıklarını ve adeta kaderlerine terk edildiklerini ifade eden mahalleli, Kocasinan Belediyesi´ne seslenerek, ?Biz bu muameleyi hak etmiyoruz. Neredeyse yaz bitecek, hala bir arpa boyu yol alınmadı. Bu sorun canımıza tak ettirdi? diye dert yandı.

  Mahallelinin, Kocasinan Belediyesi´ne ortak çağrısı ise, kaldırım çalışmalarının bir ön önce tamamlanarak, toz-toprak dolu günlerin sonlandırılması oldu.

 /resimler/2015-7/31/1026294270714.jpg

Haber: Bekir Aslantaş

 

 

 



Anahtar Kelimeler: KOCASİNAN ŞİKAYET