KOCASİNAN'DA ULAŞIM AĞI DAHA KONFORLU VE GÜVENLİ HALE GELİYOR

3.06.2020 13:57:00

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ziyagökalp Mahallesi’nde yenileme çalışmalarının başlayacağı Ihlamur Köprüsü’nde incelemelerde bulundu.

 Başkan Çolakbayrakdar, en kısa sürede başlayacak çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte köprünün eskisinden daha konforlu, güvenli, sağlıklı ve fonksiyonel hale geleceğini söyledi.

Ihlamur Köprüsü’nde incelemelerde bulunan Başkan Çolakbayrakdar, “Kayseri’nin en işlek köprülerinden biri olan ve birçok noktayı birbirine bağlayan Ihlamur Köprüsü, ulaşım ağı olarak büyük bir öneme sahiptir. Vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı köprüyü, en kısa sürede yenileyip hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Bütün birimlerimizle birlikte Kocasinan’ın her bir köşesinde yapılması gereken hizmetleri adım adım yerine getiriyoruz. İnşallah tüm mahallelerimizde talep edilen ne varsa birer birer tamamlayıp, ilçemizi güzelleştirmeye devam edeceğiz. Bu kapsamda ihtiyaç duyulan mahallelere yapılması gereken yeni yolları yapıyor, diğer taraftan da yol yenileme çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Her alanda çalışmalar yürüterek, Kocasinan’ımıza ve şehrimize yakışır hizmetler yapıyoruz. Bütün gayretimiz, vatandaşlarımıza daha rahat ve konforlu bir Kocasinan sunmak içindir. Yapılan çalışmaların şehrimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, modern ve konforlu bir ulaşım ağı oluşturma hedefi doğrultusunda ilçe genelinde yenileme çalışmalarının tüm hızıyla devam edeceğini belirterek sözlerini noktaladı.