KOCASİNAN’DA PARKLAR DAHA MODERN DAHA FONKSİYONEL

3.06.2020 13:53:00

İlçeye modern ve çok fonksiyonlu parklar kazandıran Kocasinan Belediyesi, sallanan bank uygulamasıyla ilçede bulunan parklara yenilik katıyor.

  Hizmetlerin odağına insanı alan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, vatandaşların refahı için çalıştıklarını belirterek, birbirinden farklı ve tematik parklarla Kocasinan’a ayrı bir güzellik kattıklarını söyledi.

Vatandaşların hoşça vakit geçirebilecekleri sosyal alanların sayısını artırdıklarını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, “İlçemiz genelinde mevcut parklarımızı yenilerken bir yandan da bölgemize yeni ve farklı parklar ile yeşil alanlar kazandırmaya özen gösteriyoruz. Ağaç dikme çalışmalarımızın yanı sıra parklarımızın daha renkli ve daha farklı bir görünüme kavuşması için projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Bu doğrultuda parklarımıza atölyemizde imalat ettiğimiz yeni tıp oturma grubu yerleştiriyoruz. Özellikle hemşerilerimin huzurlu bir şekilde kullanabilecekleri ve çocuklarımızın eğlenceli vakit geçirebilmeleri için yeni, farklı ve çok fonksiyonlu parklar inşa ediyoruz. Bölgemizde bulunan ve yenilediğimiz parklarımızın içerisinde; yürüyüş parkuru, sky park, kaykay pisti, macera parkuru, dev oyun grubu, interaktif oyun alanı, süs havuzu, bisiklet ve yürüyüş yolu, fitness aletleri ve diğer donatılarıyla bölge sakinlerinin hayatını olumlu yönde değiştiriyor. Bu şekilde fonksiyonlu yaptığımız büyük parklarımız; mahalle sakinlerimizin beğenisini kazanıyor. Kocasinan’ın daha da güzelleşmesi için fonksiyonel ve modern parkları, mahallelerimize kazandırmaya devam edeceğiz. Amacımız; parklarımızla, 7’den 70’e herkesin daha keyifli vakit geçirmelerini sağlamaktır.” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, “Daha çevreci ve daha yeşil bir Kocasinan için çalışmalarımız aralıksız devam edecek” diyerek sözlerini noktaladı.

Geleceğin teminatı çocuklara daha yaşanabilir bir Kocasinan bırakmak için parklara büyük önem veren Kocasinan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, sallanan park uygulamasının ilkini Erkilet bölgesinde gerçekleştirdi. Atölyede üretilen yeni tıp oturma gruplarını parklarda belirlenen muhtelif yerlere monta eden ekipler, vatandaşlara daha güzel ortam sunuyor. 

Vatandaşlar ise yapılan çalışmadan son derece memnun kaldıklarını belirterek, böyle bir hizmeti sunan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.