Kocasinan'da gönülden bayramlaşma

27.05.2020 10:31:00

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Bayram tatili sonrası ilk iş gününde belediye personeliyle sosyal mesafe kuralına uygun olarak gönül selamıyla bayramlaştı.

  Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi’nin büyük bir aile olduğunu belirterek, her zaman olduğu gibi bu süreçte de zaman kavramı olmadan büyük bir özveriyle çalıştıklarını söyledi.

Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi Atölyesinde Makine İkmal, Temizlik, Fen İşleri, Veterinerlik ve Park-Bahçeler Müdürlüğü personeliyle sosyal mesafe kuralına uygun olarak, gönül selamıyla bayramlaştı. Gece gündüz demeden Kocasinan sakinlerine hizmet götürmek için durmaksızın çalıştıklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Rabbim, sağlık ve sıhhat içerisinde nice bayramlara erişmeyi nasip eylesin. 11 Mart’tan sonra yaşantımızda değişiklikler başladı ve bundan sonra da buna uygun olarak yaşam şeklimizi oluşturuyoruz. İnşallah en kısa zamanda daha önceki gündelik hayatımızda yaptığımız rutin faaliyetlere dönmüş oluruz. Bu bayram geçmiş bayramlardan farklı bayram oldu ama bugünler de inşallah geçecek. Bu süreç içerisinde özverili çalışan belediye personeline teşekkür ediyorum. Allah kolaylıklar versin. Bu süreçte birçok farklı kuruluşlar yoğun gayret gösterdi. Sağlık çalışanları başta olmak üzere insanların sağlığını kazanmaları noktasında yoğun gayret sarf ettiler. Bunun bir tarafından belediye çalışanları var. Kocasinan Belediyesi’nde olduğu gibi diğer belediye personeli de özverili çalışma içinde oldular. Bu noktada emeği geçen herkesi kutluyor ve teşekkür ediyorum. Hijyen ve temizlik çalışmalarının yanı sıra toplum sağlığıyla ilgili hizmetler gerçekleştirildi. Bu çerçevede personelimizin yaptığı çalışmalar, son derece önemli ve değerlidir. Özellikle Vefa Destek Grubunda çalışan kardeşlerimiz, toplumun ihtiyaçlarını gidermek için kamunun bütün imkanlarıyla gerekeni yaptılar. Rabbim, yeniden sağlık ve huzur içerisinde bayramlara erişmeyi nasip etsin.” ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler: Kocasinan' gönülden bayramlaşma