KOCASİNAN FUARDA

23.09.2014 11:52:19

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, dünyadaki teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiklerini, fuarlarda gördükleri üst düzey donanıma sahip ekipmanları ve projeleri Kocasinan'a kazandırmayı amaçladıklarını söyledi.

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, dünyadaki teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiklerini, fuarlarda gördükleri üst düzey donanıma sahip ekipmanları ve projeleri Kocasinan’a kazandırmayı amaçladıklarını söyledi.

        

Başkan Mustafa Çelik, 17-20 Eylül 2014 tarihleri arasında Almanya’nın Nürnberg kentinde gerçekleştirilen Uluslararası Galabau 2014 Açık ve Yeşil Alan Tasarım Fuarı’na Kocasinan Belediyesi’nden İmar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Nuralan, Fen İşleri Müdürü Ali Bulu, Park Bahçeler Müdürü Cüneyt Canıdemir, Makine İkmal Müdürü Gökhan Doruk ve meclis üyelerinden oluşan heyetle katılarak son teknolojiyle donatılmış ekipmanları yakından inceleme ve değerlendirme fırsatı bulduklarını kaydetti.

 

Kent, Belediye, Ulaşım, Çiçekçilik ve Peyzaj sektörlerindeki yeniliklerin sergilendiği fuarın olumlu katkılar sağladığını vurgulayan Başkan Mustafa Çelik, “Göreve başladıktan sonra sık sık yeni işler yaptık, farklı ürünler getirdik. Yaptığımız düzenlemelerin hepsinin de birbirinden farklı ve yeni olmasına özen gösterdik. Sürekli yeni gelişmeleri takip ediyoruz. Gerek yurt içi gerekse yurt dışındaki belediyecilik faaliyetleriyle ilgili tüm fuarlara katılıyoruz. Almanya’nın Nürnberg kentinde 2 yılda bir düzenlenen ve dünyanın sayılı peyzaj fuarlarından Uluslararası Açık ve Yeşil Alan Tasarım Fuarı’na da ilgili arkadaşlarımızı gönderdik. Arkadaşlarımız fuarda; iş makinaları, otomasyon sistemleri,  çevre ve park düzenlemeleriyle ilgili malzemeler, oyun grupları, bitki örnekleri, tohum sistemleri, gübreleme ve ilaç teknikleri gibi konularda, belediyemiz için uygun gördükleri, hizmetlerimizde kullanabileceğimiz ürünlerle ilgili detaylı bilgi aldı. Bizim için oldukça verimli bir fuar oldu” dedi. 

 

Başkan Çelik, önümüzdeki günlerde fuarda tespit ettikleri uygun makine ve ekipmanları Kocasinan’a kazandırarak Kocasinan’ı bir adım daha öteye taşıyacak gelişmeleri yakından takip etmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

 

Galabau 2014 Fuarı’na katılan heyet Başkan Mustafa Çelik’e fuarla ilgili bir brifing sundu.