KOCASİNAN YENİLİKLERİ ARAŞTIRIYOR

1.12.2015 09:41:53

´Yeni Kayseri Kocasinan´da kurulacak, Kocasinan Kayseri´nin Yeni Yüzü Olacak´ sloganıyla çalışmalarını sürdüren Kocasinan Belediyesi yeni, ilk ve farklı hizmetleri Kocasinan´a kazandırmak için araştırma ve incelemelerine hız verdi.


Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yapılan işlerde bir farkındalık, yenilik oluşturmak, daha estetik, fonksiyonel ve ihtiyaç duyulan projeleri Kayseri´ye kazandırmak için modern gelişmeleri tanıtan fuarları yakından takip ettiklerini söyledi.
Cuma ve Cumartesi günleri İstanbul ve Antalya´da iki fuara katıldıklarını belirten Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, "İstanbul´da düzenlenen ´Flower Show İstanbul Fuarı´ çevreyle ilgiliydi. Antalya´da ise yeni yapacağımız hayvancılık bölgesiyle ilgili olan Antalya Uluslararası Hayvancılık Teknolojileri Fuarı´nda incelemelerde bulunduk" dedi.
Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, fuarlarda yapılan incelemeler hakkında ilgili Başkan Yardımcıları Ali Bulu, Gökhan Doruk, KAYÇEV Genel Müdürü Selim Satoğlu, İmar A.Ş Genel Müdürü Enver Uzunefe ve Park Bahçeler Müdürü Hasan Kılıç´la izlenimlerini değerlendirdiklerini belirterek,"Genel bir istişare yapıyoruz. Vardığımız noktada neler yapmamız gerekiyor, oradaki edindiğimiz izlenimler, şehrimize katabileceklerimiz hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Fuarda yurt dışından katılımcılar ve güzel örnekler vardı. Onların hangilerini şehrimize katabiliriz, hangilerinden istifade edebiliriz, bunlarla ilgili değerlendirme yapalım istedik. Dünyayı, teknolojik gelişmeleri, farklı projeleri yakından takip ediyor, şehrimize kazandırmak için gayret ediyoruz" diye konuştu.
Yapılan uygulamaları görmek için istanbul ve Antalya´da projeleri yerinde incelediklerini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, "Son derece etkili, verimli ve trend işler var. Sadece yeşil alanı uygulamak değil bu yeşil alanı etkili, estetik ve verimli peyzaj mimarisiyle de süslemek gerekir. Kocasinan Belediyesi olarak her zaman yeni uygulamalarla gündeme geliyoruz. Yine bu tarz uygulamaları gerçekleştirebileceğimiz fikirler edindik" şeklinde görüşlerini ifade etti.