Kocasinan ve Kar Durmuyor

6.01.2016 09:56:58

Önceki gün sabah saatlerinde yeniden başlayan ve yer yer hızlanarak devam eden kar yağışı sonrası Kocasinan Belediyesi kar temizleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Önceki gün sabah saatlerinde yeniden başlayan ve yer yer hızlanarak devam eden kar yağışı sonrası Kocasinan Belediyesi kar temizleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

 

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, gece saatlerinde çalışmaları yerinde incelerken Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´le Erkilet Ağa Caddesi´nde yolları kesişti. Kontrole çıkan iki başkan çalışmaları beraber takip ederek açıklamalarda bulundu.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ?Bu akşam itibariyle kar temizleme ekibimizin nerelerde çalıştığıyla ilgili bir inceleme yapmak için yollara düştük. Hem Büyükşehir Belediyemizin yaptığı çalışmaları yerinde inceledik, hem de Kocasinan Belediyemizin ekibiyle de karşılaşmış olduk. Şu an itibariyle Kayseri´de hem Büyükşehir Belediyemiz hem de ilçe belediyelerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Kayseri´de kapalı yolumuz yok. Ekiplerimizin tamamı iş başında. Hamdolsun trafik açık. Çalışan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Başkanımıza da ayrıca teşekkür ediyorum? şeklinde konuştu.

 

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar da ?Büyükşehir Belediye Başkanımızla karşılaşmamız güzel bir tevafuk oldu. Allah kolaylıklar versin diliyorum. Biz yolları açıyoruz, çalışıyoruz, vatandaşlara hizmet noktasında ne varsa elimizden geldiğince yapıyoruz. Ekiplerimiz olağanüstü hava şartlarına uyum sağlamak için 7 gün 24 saat çalışmalarına devam ediyor. İmkânlarımızı sonuna kadar seferber ettik. Vatandaşlarımızın huzurlu bir şekilde ulaşımını sağlayacağı tedbirleri alıyoruz? dedi.

 

Her mevsimin güzelliğinin Kayseri´de son derece iyi bir şekilde yaşandığını vurgulayan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, ?Şu anda da beyaz elbisesine bürünen şehrin mutluluğunu herkes yaşıyor. Çocuklar bu mutluluğu oyunla, eğlenceyle karşılarken; çiftçimiz karı bereketli bir şekilde karşılıyor. Tabii ki bizlere düşen herkesin bu coşkusunu, sevincini huzurlu, konforlu bir şekilde yaşamını devam ettirebilmesini sağlayabilmek. Bundan dolayı da sahada bütün ekiplerimizle birlikte olağanca gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Kocasinan Belediyesi olarak 20 farklı ekip, 300 personel ve 40´ı aşkın iş makinasıyla Kocasinan sınırları içerisinde gece gündüz demeden çalışarak vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak ve yaşanabilir bir şehir sunmak için gece gündüz gayret gösteriyoruz. Bugün de kar yağışının yoğun olması sebebiyle sabah saatlerinden beri mücadelemiz devam ediyor. Yarın şehir sabaha uyandığında vatandaşlarımızın gerek taşıt yolunda araçlarıyla; gerekse de yaya yolunda yürürken konforlu, huzurlu bir şekilde ulaşımını sağlaması için, elimizden gelen her türlü altyapı imkânlarını kullanarak, uygun ortamı sağlamaya gayret ediyoruz. Ben bundan dolayı sahada çalışan bütün personelime teşekkür ediyorum. Olağanca güçleriyle sabaha kadar bu gayreti devam ettirecekler. İnşallah yarın sabah vatandaşlarımız karın vermiş olduğu güzelliklerle birlikte ulaşımını rahatça sağlayacak? şeklinde açıklamalarda bulundu. 

 

Ardından çalışanları soğuktan korumak, enerji takviyesi yapmak için işçilere tatlı ikram eden Başkan Ahmet Çolakbayrakdar; çalışanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

 



Anahtar Kelimeler: Kocasinan Durmuyor