KOCASİNAN KAYMAKAMLIĞI´NDAN KÜLTÜR SANAT ETKİNLİĞİ

28.05.2016 10:07:06

Kayseri Kocasinan Kaymakamlığının düzenlediği Kültür Sanat etkinlik kapsamında ?´Gençlik-Şiir ve Medeniyet´´ temalı imza günü ve söyleşi programında Şair-Yazar ve Ressam Recep Garip´i ağırladı.


Kayseri Kocasinan İlçesinde bulunan Behice Yazgan Kız Anadolu Lisesinde ve aynı ilçede bulunan Nuh Mehmet Küçük Çalık Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleştirilen programa Kayseri Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ercan Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Duran, Şube müdürü Faruk Uzunkoca, Kayseri Yazar ve Şairler Derneği Başkanı Emel Demirezen, okul müdürleri ve çok sayıda öğrenci ve öğretmen katıldı.
Konferans´ta kısa bir konuşma yapan Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, ?Kaymakamlığımız Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında değerli; Şair-Yazar ve Ressam olan Recep Garip beyi ?Gençlik-Şiir ve Medeniyet´ üzerine imza günü ve söyleşi programı ile gençlerle buluşturduk dedi. Kaymakam Candan, öğrencilerin sosyal ve kültürel faaliyetlerinin eğitim hayatlarında çok önemli olduğunu vurgulayarak Şair-Yazar ve Ressam Recep Garip beye teşekkür etti.
Kaymakamı Ali Candan, programa katkılarından dolayı ?´KAYŞAD´´ Kayseri Yazar ve Şairler Derneğine teşekkür ederim. Kaymakamlığımızın Kültür Sanat etkinlikleri devam edecektir" şeklinde konuştu.