KOCASİNAN KAYMAKAMI CANDAN´DAN EN ANLAMLI ÖĞLE YEMEĞİ

25.07.2015 10:59:34

Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, ?Yaşlılarımız Baştacımızdır´ projesi kapsamında Ayşe ve Duran Han çiftini ziyaret ederek, kendileri ile birlikte öğle yemeği yedi.




Ayşe (67) ve Duran Han (77) çiftini ziyaret eden Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, kendileri ile öğle yemeği yedi. Candan ayrıca çifte ihtiyaçları ile ilgili sorular sordu. Ziyaret sonrası konuşan Candan, ?Bugün mütevelli heyetimizle birlikte Ayşe teyzemizi ve Duran amcamızı ziyaret ettik. Beraber öğle yemeği yedik. Geçen yıldan buyana devam ettirdiğimiz ?Yaşlılar Baştacımızdır´ projesi çerçevesinde bugün buraya geldik. Zaten kimsesi olmayan yaşlılarımıza personellerimiz aracılığıyla evdeki bakım ve temizliklerini yaptırıyoruz. Ramazan ayında da iftarlarını getirtmiştik. Böyle fırsat buldukça da mütevelli heyeti üyelerimizle birlikte ziyaret ediyoruz. Burada yalnız olmadıklarını hissettirmeye çalışıyoruz? diye konuştu.
67 yaşındaki Ayşe Han ise yapılan ziyaretten çok mutlu olduğunu belirterek, Kocasinan Kaymakamı Ali Candan´a teşekkür etti.