KOCASİNAN İLÇE TEŞKİLATI´NDAN BİRLİK İFTARI

8.07.2015 10:46:03

AK Parti Kocasinan ilçe teşkilatı tarafından, teşkilat mensuplarına yönelik iftar yemeği verildi.

 

AK Parti Kocasinan İlçe Teşkilatı tarafından, kuruluşundan bu güne kadar çeşitli kademelerinde görev yapmış teşkilat mensupları için birlik ve beraberlik vurgusu altında iftar yemeği verildi.

 

Geleneksel hale gelen iftar programına, AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, AK Parti Kayseri Milletvekili Havva Talay Çalış, Kocasinan  Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç, İl Kadın Kolları Başkanı Sevilay İlkentapar, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Eski Kocasinan İlçe Başkanı Hamdi Öksüzkaya, meclis üyeleri, Kadın ve gençlik kolları ile daha önce teşkilatın çeşitli kademelerinde görev yapmış partililer katıldı.

 

Toplantının açılışında konuşan AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç, davete iştirak eden teşkilat mensuplarına teşekkür ederek sözlerine başladı. Teşkilatın kuruluşundan itibaren herkesin büyük emeklerinin olduğunu dile getiren Kılıç, "Her zaman olduğu gibi, bundan sonrada iyi bir uyum içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yaptığımız işler bir makam, bir mevki için değil. Hepimiz bir görev için buradayız. Bir kısmınız bu görevleri daha önce yaptınız. Şimdi bu görevi bizler üstlendik. Bizlerde, bizden sonraki arkadaşlarımıza bu görevi devredeceğiz. Onun için birliğimizi, beraberliğimizi bozmak isteyenlere Allah fırsat vermesin. Her zaman, hep birlikte çalışacağız." şeklinde konuştu.

 

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden de, partinin kuruluşundan itibaren devam eden bu gelenekten dolayı son derece mutlu olduklarını belirterek, "Böylesine bir organizasyonda siz değerli teşkilat mensuplarımızla bir arada olmak bizleri son derece onurlandırıyor ve gururlandırıyor. Birlik ve beraberliğimizi devamlı gösterdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

 

Son olarak konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili Havva Talay Çalış ise, bu seçimde 7 düvele karşı mücadele ettiklerini ve her şeye rağmen yinede birinci parti olduklarını belirterek, "Şuanda birinci parti konumundaki AK Parti´nin buralara gelmesindeki tek sebep sizlersiniz. Onun için ben sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

 

Önümüzdeki süreçte, koalisyon için çalışmalar yapılacak. Bu süreçte bazı partiler ilkelerinden bahsediyorlar. Bizde onlara karşı bir tane ülkemiz ve Türkiye´miz var diyoruz. Biz ülkemize sahip çıkacağız. Samimiyetle koalisyon görüşmelerimizi yapacağız. Bu görüşmelerden bir sonuç çıkmazsa, bir ülkemizin başındayız. Dimdik ayaktayız." ifadelerine yer verdi.

 

Konuşmaların ardından, Milletvekili Havva Talay Çalış, İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, İl Kadın Kolları Başkanı Sevilay İlkentapar ve Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç masaları tek tek dolaşarak programa katılanların ramazanını kutlayıp, katılımlarından dolayı teşekkür etti.