KOCASİNAN HAZIR

15.07.2015 11:19:18

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, belediye sınırları içindeki mezarlıklarda çevre temizliği yaparak bayram ziyaretine hazır hale getirdiklerini söyledi.

 


Başkan Ahmet Çolakbayrakdar Kocasinan Belediye sınırları içindeki 50 mahalledeki toplam 69 mezarlığın bayrama hazırlanması, bakım ve onarımı gibi gerekli işlemler için ekipler oluşturduklarını belirterek, ?Kocasinan´a yeni bağlanan mahallelerimizle birlikte 21 olan mezarlık sayımız 69´a yükseldi. Şehir merkezinin dışında kırsal mahallelerimizdeki mezarlıkların bayrama hazır hale getirilmesi için çalışmalar yaptık. Kırsal mahallelerimizin ihtiyaçlarını karşılamak, şehir nimetlerinden yararlandırmak için gayret gösteriyoruz" dedi.
Kocasinan Belediyesi´nin sorumluluk alanındaki bütün mezarlıkların temizlenmesi, bakımı ve onarımı için oluşturulan ekiplerin hemen çalışmalara başladığını vurgulayan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, "Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, Mezarlıklar Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ortak ekiplerle çalıştı. Yoğun yağmur nedeniyle aşırı büyüyen otların biçilmesi, çevre duvarlarının zarar görmesi ve bozulan yolların elden geçirilmesi gerekiyordu. Mezarlıkların hepsini en kısa sürede temiz, içine girilir çıkılır hale getirdik. İnşallah vatandaşlarımız Ramazan Bayramı´nda yakınlarının mezarlarını rahatlıkla, temiz ve nezih bir mekanda ziyaret edebilecek" şeklinde bilgiler verdi.



Anahtar Kelimeler: KOCASİNAN HAZIR