Kocasinan Belediyesi Yeni Mahalle´yi Yeniliyor

3.11.2016 09:47:57

?Yeni Kayseri Kocasinan´da kurulacak, Kocasinan Kayseri´nin yeni yüzü olacak´

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Yenimahalle meydanında başlatılan düzenleme ve yenileme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. 
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´ın, ?Yeni Kayseri Kocasinan´da kurulacak, Kocasinan Kayseri´nin yeni yüzü olacak´ hedefiyle yürüttüğü yenileme çalışmaları, bölgenin dört bir tarafında devam ediyor.
Yenimahalle´nin yeni haliyle daha modern bir görünüme kavuşacağını ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, hizmet atağını sürdürdüklerine dikkat çekti.
?Kocasinan´ımızın köklü mahallelerinde yol yenileme, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmaları yapıyoruz.? diyen Başkan Çolakbayrakdar, ?Yeni mahalle sakinlerine yakışır bir meydan oluşturuyoruz. Zaman içinde aşınan ve yıpranan malzemeler nedeniyle mahalle meydanının yenilenmesi gerekiyordu. Bu çerçevede Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimin çalışmalarıyla, daha geniş ve daha kullanışlı bir meydan oluşturuluyor.? diye konuştu.
Başkan Çolakbayrakdar sözlerini ?Çalışmalar tamamlandığında Yeni Mahalle daha modern bir görünüme ve daha sağlıklı bir alt yapıya kavuşmuş olacaktır.? diye tamamladı.