KOCASİNAN BELEDİYESİ, AKŞEMSETTİN CADDESİ´Nİ YENİLEDİ

18.12.2015 09:29:18

Her gün farklı bir yenilik haberiyle gündeme gelen Kocasinan Belediyesi yoğun yerleşim birimlerinden Mevlana´da Akşemsettin Caddesi´ni 1,1 milyon lira harcama yaparak bütün alt yapısıyla birlikte yeniledi.


Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan´ın önemli geçiş güzergahlarından Mevlana Mahallesi´nde Akşemsettin Caddesi´ni yenilediklerini söyledi.
Kocasinan´ın çok hızlı bir gelişim, değişim ve yenilenme süreci içinde olduğunu vurgulayan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, ?Mevlana Mahallesi; Yeni Kayseri Adalet Sarayı, İstinaf Mahkemesi ve Yeni Vergi Dairesi´ne geçiş noktasında önemli bir güzergahta yer alıyor. Biz yoğun araç ve yaya trafiği yaşanan ve haliyle zamanla yorulan ve yıpranan ana ulaşım güzergahlarını bütünüyle yeniliyoruz. Akşemsettin Caddesi´ni kısa sürede yeniledik? dedi.
Mevlana Mahallesi Akşemsettin Caddesi´ni yenileme işine freze çalışmalarıyla başladıklarını hatırlatan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar," Caddenin 9 metre genişliğindeki 800 metre uzunluğundaki Akşemsettin Caddesi´ne yaklaşık 2 bin ton altyapı malzemesi döşedik. Yolun kaplaması için de 2 bin ton asfalt serdik. Yaklaşık 7 bin metrekare bordür yaptık. KASKİ, Elektrik Şirketi, Telekom, KAYGAZ gibi diğer alt yapı eksiklikleri de bu vesileyle tamamlandı? şeklinde konuştu.
Başkan Ahmet Çolakbayrakdarsözlerini şöyle tamamladı: "Önemli ulaşım merkezlerinden olan Akşemsettin Caddesi´ni yenileme işlemleri için yaklaşık 1,1 milyon lira harcama yaptık. Vatandaşlarımızın daha sağlıklı, güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat edebilecekleri bir yol haline getirdik. Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim kaza bela vermesin."