KOCASİNAN BELEDİYE MECLİSİ, BAŞARILI SPORCULARI ÖDÜLLENDİRDİ

3.05.2017 09:23:29

Kocasinan Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde gerçekleştirilen meclis toplantısında 20 gündem maddesi görüşülüp karara bağlandı. Meclis toplantısı öncesinde bir tören gerçek

Kocasinan Belediyesi masa tenisi takımı sporcularına ve antrenörlerine, bir önceki meclis toplantısında oy birliğiyle kararlaştırılan hediyeler verildi.Masa tenisi takımı sporcuları; Özge Yılmaz, Kadriye Nur Sarı, Rabiatül Gülsüm Şahiner, Betül Nur Kahraman, Burçin Mermer ve Birsen Yerli´ye ve Antrenörleri Halil Adak ile Kemal Balım´a başarı belgesi takdim eden Başkan Çolakbayrakdar, başarılarından dolayı sporcuları tebrik etti.

Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Bayan Masa Tenisi Takımının, yeni değil, geçmişi olan bir takım olduğunu vurgulayarak, ?Takımımızın kuruluşundan bugüne kadar emeklerinden dolayı Bekir Yıldız´a teşekkür ediyorum. Sağolsun Bekir Abimizin o dönemde gerek tesis, gerek takım noktasında vermiş olduğu emekleri bugün taçlandırılmaktadır. Bizler de bu gururu paylaşıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kocasinan Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Masa tenisi takımımız bizi sürekli gururlandırıyor. Aldığı ödüller dereceler Kayseri´nin yüzünü güldürüyor. Takımımızın elde ettiği başarılar sayesinde Kayseri´nin masa tenisinde çok ileri bir seviyede olduğunu rahatlıkla söyleyebiliyoruz. Sporcularımızın daha da önemli dereceler elde edeceklerinde inancım sonsuz. Bizlere bu gururu yaşattıkları için Kayseri ve Kocasinan adına bir kez daha teşekkür ediyorum. Genç kardeşlerimizi ve onlarla birlikte bu işe emek veren hocalarını da tebrik ediyorum Başarılarının devamını diliyorum.? ifadelerini kullandı.

MHP Grubu adına konuşma yapan Meclis Üyesi Kazım Yücel ise Kocasinan Belediyesi´nin spora verdiği önem ve yaptığı hizmetlerden dolayı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´a ve Kocasinan Belediyesi´nin Önceki Başkanlarından Bekir Yıldız´a teşekkür etti.

Konuşmaların ardından, 20 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Oymaağaç, Kötügöller, Mithatpaşa, Kavakyazısı, Cırkalan, Seyrani, Erkilet Dere, Yakut, Sümer ve Emmiler Mahallelerinin imar planları görüşülüp karara bağlandığı toplantıda daha sonra Kocasinan Belediyesi´ne ait Sümer Mahallesi´ndeki parselin cami yapılmak üzere Kocasinan Müftülüğüne tahsis edilmesi kararı oy birliğiyle kabul edildi.