Kocasinan barsama mesire alanını yeniliyor

15.07.2016 10:20:21

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Barsama Mahallesi´ndeki mesire alanında başlatılan yeniden düzenleme ve yenileme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.


Yenileme faaliyetlerinin bir an önce bitmesi için çalışmalara hız verdiklerini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, Belediye Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerinin de konu üzerinde hassasiyetle çalışmalar yaptığını belirtti. Başkan Çolakbayrakdar, "Ulaşımı; daha güvenli, daha akıcı ve daha kaliteli boyuta taşımak amacıyla yeni ve geniş yollar açıyor, mevcut yolları ise günün şartlarına uygun olarak daha modern biçimde yeniliyoruz. Yoğun kullanılan, yıpranan cadde ve sokaklarımıza öncelik veriyoruz. Kayseri´de ulaşımın sorunsuz bir şekilde sağlanması için tüm gayretimizle çalışıyoruz.? dedi.
Barsama Mahallesi´nin Kocasinan´ın önemli mahallelerinden birisi olduğunun altını çizen Başkan Çolakbayrakdar,Kayseri´nin ulaşımı için gece-gündüz çalıştıklarını vurgulayarak, ?Barsama mesire alanında bulunan yaya ve kaldırım yollarını yeniliyoruz.Yaklaşık bin 600 metre uzunluğunda 6 metre genişliğinde, 6 bin metreküp dolgu malzemesi kullanılıyoruz. Ulaşım ağındaki yoğunluk nedeniyle yeni yollar da açıyoruz.? ifadelerini kullandı.
Başkan Çolakbayrakdar, Yeni Kayseri için tüm Kocasinan´ın daha modern bir görünüme kavuşması noktasında her türlü yenileme ve yapım çalışmalarını sürdüreceklerini de sözlerine ekledi.
Barsama sakinleri de hizmetlerinden dolayı Kocasinan Belediyesi ekiplerine ve Başkan Çolakbayrakdar´a teşekkürlerini iletti.