KIZILAY`DA KURBAN BEREKETİ!

22.09.2014 10:01:36

Son 7 yıldır Vekaletle Kurban Kesim Kampanyası düzenleyen Türk Kızılayı, bu yılki kampanyasında da hayırseverlere Kurban Bereketi Yıl Boyu Sürsün” sloganıyla sesleniyor.

Son 7 yıldır Vekaletle Kurban Kesim Kampanyası düzenleyen Türk Kızılayı, bu yılki kampanyasında da hayırseverlere “Kurban Bereketi Yıl Boyu Sürsün” sloganıyla sesleniyor.

Türk Kızılay’ı Kayseri Şube Başkanı Ayhan Uzandaç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada ; “Türk Kızılayı’nın geleneksel hale gelen Vekaletle Kurban Kesim Kampanyası bu yılda devam ediyor. Kurban’da Kızılay Modeli sayesinde ihtiyaç sahipleri sadece Kurban döneminde değil, yıl boyu ete kavuşuyor. Kurban’da Kızılay Modeli ile hayırseverlerimiz kurban ibadetlerini amacına ve kuralına uygun olarak yerine getirebiliyor. Hayırseverlerimiz Pakistan, Somali, Etiyopya, Bangladeş, Filistin, Irak, Bosna-Hersek, Kosova, Karadağ. Makedonya ve Bulgaristan’da ki ihtiyaç sahipleri için de kurban vekâletlerini verebilmektedir. Yurt içi bir hisse kurban bedeli olarak 650TL ödenirken, yurt dışı kurban vekâlet bedeli içinde 350TL ödeniyor. Ödemesini kredi kartı aracılığıyla gerçekleştirecek olan vekâlet sahipleri 4 taksit imkânından da yararlanabilmekteler.  Kurban ibadetlerinin gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmasının huzurunu yaşamak isteyen herkes şubemizi arayarak (352.336 08 86) bilgi alabilir, bağışlarını yapabilirler. Kampanya boyunca Cumartesi Pazar günleri de Aydınlıkevler de bulunan merkez binamızda bağışlarınızı alıyoruz, şubemize gelme imkânı olmayan bağışçıların telefonla bildirmesi halinde adreslerine gidip bağışlarını makbuz karşılığı kabul ediyoruz. Bir yerine çok olmanın güzelliğini her zamankinden daha fazla hatırladığımız bu ayda, gerek kampanyamıza katılımınız gerek desteğiniz için şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

            2013 Yılında kendisine vekaleti verilen kurbanların etlerinden elde edilen kavurmalarla yüz binlerce kişiye yardım ulaştıran Türk Kızılay’ı bu yıl da milyonlarca kişiye yardım ulaştırmayı planlamaktadır.