KIZ ÇOCUĞUNA TACİZ

27.02.2015 10:43:37

Şikâyet üzerine gözaltına alınan müdür yardımcısı A.A. dün adliyeye sevkedildi.

Milli Eğitimde taciz skandalı yaşandı. İncesu da bulunan Vali Sabahattin Çakmakoğlu İlköğretim Okulu'nda, müdür yardımcısı olarak görev yapan A.A., öğrencisine tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı.

İncesu'de bulunan Vali Sabahattin Çakmakoğlu İlköğretim Okulu'nda eğitim gören 8. sınıf öğrencisi bir kız çocuk, Müdür Yardımcısı A.A.'nın odasında tacize uğradığını iddia etti. Kız öğrenci yaşadıklarını ailesine anlatınca, annesi polise şikâyette bulundu. Polis ekipleri de şikâyeti değerlendirerek önceki gün okula baskın düzenledi. Müdür Yardımcısı önceki gün polis ekipleri tarafından karakola alındı. Karakolda ilk ifadesi alınan ve gece nezarette tutulan A.A. dün ise savcılığa sevk edilerek tekrar ifadesi alındı.

Öğrenci müdür yardımcısının odasında tacize uğradığında, odanın kapısının açık olduğu öğrenildi.

 İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu da, taciz olayıyla ilgili araştırma yaptıklarını belirterek, Biz şu an müdür yardımcısı ile ilgili bir soruşturma başlattık. Maarif müfettişlerimiz konuyu araştırıyorlar. Valilik ve Milli eğitim müdürlüğü olarak konuyla ilgileniyoruz. Şu an savcılıkta ifade verdiği için suçu kesinleşmiş değil. Eğer ki böyle bir olayın olduğu kesinleşirse biz de gerekeni yaparız” dedi.   



ahmet
27.02.2015 15:31:51
allah beallasını verdi

Anahtar Kelimeler: KIZ ÇOCUĞUNA TACİZ