KIZ KARDEŞİM PROJESİ EĞİTİMLERİ KTO´NUN EV SAHİPLİĞİNDE BAŞLIYOR

21.09.2015 09:35:39

Kayseri Ticaret Odası ve Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu tarafından, kadın girişimcilere yönelik yeni bir eğitim programı hazırlandı. Hazırlanan eğitim programına ilişkin bilgi veren Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Kız K


Başkan Hiçyılmaz, Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi ile Coco Cola-Türkiye işbirliğince yürütülen Kız Kardeşim Projesi´nin, Türkiye´nin değişik bölgelerinde yaşayan kadınlara yönelik olarak ücretsiz olarak gerçekleştirileceğini söyledi.
Kayseri Ticaret Odası ve TOBB Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu´nun ev sahipliğinde, 28-29 Ekim 2015 tarihlerinde Kayseri Ticaret Odası´nda gerçekleştirilecek mülakatlar sonucunda 100 kadının eğitime katılmasının hedeflendiğini vurgulayan Başkan Hiçyılmaz, 10 Ekim´e kadar devam edecek projeye ilişkin detaylı bilgilerin Kayseri Ticaret Odası internet sitesinden edinilebileceğini belirtti.
Hiçyılmaz, ?Proje kapsamındaki eğitimler; herhangi bir kurumda çalışmayan ancak çalışmak isteyen kadınlarımız ile girişimcilik ruhuna sahip olan ve ürettiği iş fikirlerini nasıl hayata geçireceğini bilemeyen kadınlarımıza yönelik olarak düzenlenmektedir. Söz konusu eğitimler ile katılımcılara vizyoner bir kimlik sağlanması hedeflenmektedir. Bu proje sayesinde katılımcılar, ekonomik hayata katma değer sağlamak adına cesaret kazanacak, kişisel gelişimlerini ve sahip oldukları bilgi düzeylerini de artırma fırsatı bulacaklardır? diye konuştu.