Kırgın değilim!

22.09.2015 10:27:33

Cumhuriyet Halk Partisi 7 Haziran ikinci sıra Milletvekili adayı ve aynı zamanda Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Ali Paşa Tan CHP İl Binasında basın açıklaması düzenledi.

 

 

Açıklamaya CHP İl Başkanı Mustafa Ayan, 26. dönem milletvekili adayları ve çok sayıda partili katıldı.

CHP´den tekrar adaylık için başvuru yaptığını, fakat listede yer almadığını belirten Tan, ?7 Haziran´da bir seçim geçirdik. 7 Haziran´da vatandaşlarımız AKP´ye ´bu ülkeyi koalisyonla yöneteceksiniz´ dedi. AKP bunu yapmadı. Bu açıdan 1 Kasım´da yapılacak milletvekili seçimleri çok önemli. Geçtiğimiz günlerde de bununla ilgili aday belirlemeleri oldu. Bende Kayseri´den milletvekili aday adayı olmuştum ama listeler açıklandıktan sonra aday olmadığımı öğrendim. Ben partimin aldığı karara saygı duyuyorum? dedi.

Tan, yıllardır parti için hizmet ettiğini belirterek, ?Bizler gücümüzü halktan aldık. Bundan sonra da böyle olacak. Ali Paşa Tan olarak bugünlere tırnaklarımı kazıyarak geldim. Partime hizmet etmeye çalıştım. Bizim ilkemiz sadece aday olmak değil, Atatürk´ün Gençliğe Hitabesidir. Bu şekilde yolumuza devam edeceğiz. Bu açıdan yeni listede yer alan arkadaşlara başarılar diliyorum. Onlarla birlikte olduğumu söylemek istiyorum. Partim benim için bunu uygun görmüş, anlayışla karşılıyorum? şeklinde konuştu.

Haber: Berna Utaş Utangan 



Anahtar Kelimeler: Kırgın değilim