KILIÇ´LA DEVAM

30.05.2016 10:32:39

S.S. Anadolu Engelliler Kenti Toplu Konut Yapı Kooperatifi 8. Olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. 28.05.2016 Cumartesi günü Erciyes Kültür Merkezinde gerçekleştirilen genel kurulda Başkan Osman Kılıç güven tazeleyerek kooperatifin başkanlığına devam et

 

 Gündem maddelerinin tek tek oylandığı genel kurul açılış, yoklama, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.  Divan başkanlığına Yücel Acer, divan üyeliklerine Arif Çapar, Şahin Korkmaz seçilirken tutanaklara imza yetkisi verildi.  Yönetim Kurulu faaliyet raporunun, denetim kurulu raporu ve bilançonun okunup müzakeresi ve kabulü yönünde ayrı ayrı onaylanmasının ardından, 4. Madde Yönetim Kurulu ve denetim kurulu 2015 faaliyetinden dolayı ayrı ayrı ibrası gerçekleştirildi.

 Kooperatif ortaklarından çıkmak isteyen üyeye ödemesinin, kooperatifin yönetiminin vereceği ödeme planına göre yapılması onayı maddesi de görüşülerek karara bağlandı. Buna göre kooperatif ortağından ayrılan üyeye 36 ay içerisinde ödenmesi kararı alındı.  Genel kurulda aidatlarda yeniden belirlendi. Yeni Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu da belirlendi. Buna göre Başkanlığa Osman Kılıç, Başkan yardımcılıklarına Tahsin Gürbüz, Özgür Aksu, Evsel  Özkartal, Ahmet Özkan, Denetim  Kurulu Üyeliklerine Hacı Çetin, Kemal Akdoğan seçildi. 

 Genel Kuruldan sonra bir konuşma yapan S.S. Anadolu Engelliler Kenti Toplu Konut Yapı Kooperatifi Başkanı Osman Kılıç,?Bu zamana kadar  yönetim kurulu üyelerimize güvenip destek olduğunuz için teşekkür ediyorum. Üyelerimizin her saman menfaatlerini düşündük. Bundan sonrada düşünmeye devam edeceğiz. Sizlerden   bir ricam var. Ortada dolaşan dedikodulara inanmayın. Bizler bu göreve seçilirken hep sizin menfaatlerini düşündük.  Yönetim kurulu olarak gece gündüz düşünerek  üyelerimiz için yarın ne yapabiliriz bunun çabası içerisinde olduk. Bundan sonrada bunu düşünüyoruz. Genel kurulumuza katılarak bizlere güven verdiğiniz için teşekkür ediyorum.? dedi.

Haber: Bekir Aslantaş

 



Anahtar Kelimeler: KILIÇ DEVAM