KILIÇASLAN YILDIZSPOR YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

27.05.2017 20:17:20

Son dönemlere futbol adına hem bayanlarda hem de erkeklerde büyük atılım yapan Kılıçaslan Yıldızspor Kulübü önceki gün yemekte bir araya geldi.

Kadınlar 3.Lig 6.Grubu ikinci olarak tamamlayan ve adını Play-Off´a yazdırmayı başaran Kılıçaslan Yıldızspor Bayan takımı ve İkinci Amatör Küme U19 A Grubunda namaglûp yoluna devam eden U19 takımı her geçen gün başarıdan başarıya koşuyor. Alt yapı anlamında her kategoride başarıya imza atan Kılıçaslan Yıldızspor Kulübü gelecek adına umut veriyor. Bir birinden uzman antrenörler ve yetenekli sporcular ile yoluna devam eden Kılıçaslan Yıldızspor Kulübü her sezon hedef büyütüyor. Neyfel Usta Döner&Ocakbaşı´nda yemekte bir araya gelen Kılıçaslan Yıldızspor Kulüp Başkanı Hüseyin Uyar, antrenörler Fırat Yıldız,  Tekiner Urat, Erdal Köprülü oyuncular ve misafirler katıldı.

Gelecek adına çok umutlu olduğunu ve bazı kesimler tarafından başarılarının kıskanıldığını dile getiren Kılıçaslan Yıldızspor Kulübü Başkanı Hüseyin Uyar, ?  Yemekler bir vesile. Önemli olan birlik ve beraberliğimiz. Çok şükür yaz okulumuz olmak sürati ile bütün kategorilerimizde başarıya adım atıyoruz. Bu başarılarımızı hem bayan takımımızda hem de erkek takımımızda kıskananlar ve çekemeyenler var. Bizim kimsenin başarısında gözümüz yok olamazda. Biz takım olarak büyük bir aileyiz. Daha da büyük bir aile olacağız. Her kategoride başarıdan başara koşmak bizi mutlu ediyor? diye konuştu.  Yemeğin ardından hatıra fotoğrafı ile sona erdi. (Haber-Foto: Memduh BORAZAN)