KILIÇASLAN YILDIZSPOR FIRTINASI!

11.12.2015 10:08:18

Sarı-Kırmızılılar ligde oynadığı 5 maçın tamamını kazanarak 3.Lig 7.Grupta liderlik koltuğunda oturmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyor.

 

Kadınlar 3.Lig 7.Gruptaki temsilcimiz Kılıçaslan Yıldızspor ligde oynadığı 5 maçın tamamını kazanarak 15 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Oynadığı maçlarda oldukça başarılı bir grafik ortaya koyan Sarı-Kırmızılılar hem iç sahada hem deplasmandan mağlubiyet yüzü görmedi. Yoluna namaglûp devam eden Kılıçaslan Yıldızspor Bayan takımı Bayan futbolu adına büyük umutlar veriyor. Yarın Vali Muammer Güler Stadında ligdeki 6 maçına çıkacak olan Sarı-Kırmızılılar rakibini yenerek liderliğini sürdürmek istiyor. Tokat Erbaa Gençlik Bayan takımını ağırlayacak olan Kılıçaslan Yıldızspor bu zorlu maça hazır. Yarın Vali Muammer Güler Stadında oynanacak olan karşılaşma saat 12.00´de başlayacak.

 

?Kendi imkânlarımızla mücadele ediyoruz?

Sponsor ve maddiyat sıkıntısı çeken Kılıçaslan Yıldızspor Bayan takımı ekonomik olarak Kayseri´deki kamu ve kuruluşlardan destek bekliyor. Sezona muhteşem bir başlangıç yaparak yoluna kayıpsız devam eden Sarı-Kırmızılı takım bu sıkıntılı durumdan kurtulmak için destek bekliyor. Kapısı herkese açık olan Kılıçaslan Yıldızspor Bayan takımı Kayseri adına önemli işlere imza atıyor.

/resimler/2015-12/11/1026525398312.jpg

 ?İlgi ve alaka bekliyoruz?

Kayserispor, Kayseri Erciyesspor, Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan Belediyesi ve Melikgazi Belediyespor´dan ilgi ve alaka beklediklerini belirten antrenörü Fırat Yıldız, ? Biz takım olarak bir aileyiz. Kayserimizi en iyi şekilde şehirlerarasında ve Avrupa´da en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Önümüz açık ama sponsor ve maliyetimiz olmadığı için önümüz kapanıyor. Şunu söyleyim, eğer destek bulursan hedefimiz şampiyonlar liginde oynamak. Takım olarak her şeyin üstesinden gelecek kapasiteye sahibimiz. Kayseri´de bulunan kamu ve kuruluşlardan destek ve ilgi alaka bekliyoruz? dedi.

 ?Tek işimiz spor değil, eğitime önem veriyoruz?

Sadece işlerinin futbol oynamak veya oynatmak olmadığını belirten Kılıçaslan Yıldızspor Bayan takımı yönetici Ülker Tank, ?Kılıçaslan Yıldızspor Bayan takımı olarak sadece hedefimiz sporcularımıza futbol oynatmak veya öğretmek değil. Takım olarak amacımız 3.Lig´den 2.Lig´e çıkmak. Takımımızda oynayan sporcularımızın eğitimlerini takip ediyoruz. Sporcularımızı Beden Eğitimi Bölümü veya başka bölümlere yerleştirmek için elimizden geleni yapıyoruz? diye konuştu.

 ?Sesimizi duysunlar?

Bayan futbolu ile uğraşmanın zor olduğunu dile getiren Kılıçaslan Yıldızspor Bayan takımı yönetici Ülker Tank, ? Bayan takımı ile uğraşmak gerçekten zor. Biz bu takım için elimizden geleni yapıyoruz. İki kişinin almış olduğu maaş ile 20 sporcunun istediğini karşılayamıyoruz. Buradan bütün Kayseri halkına sesleniyorum. Bu gençlere sahip ve destek olun. Bu sporcular hepimizin sporcuları. Maddi, manevi verilecek olan destekler bu takımın daha iyi yerlere gelmesini sağlayacak. Bu konuda herkesten destek ve ilgi alaka bekliyoruz? dedi.

/resimler/2015-12/11/1025211803031.jpg

?Bir ilk gerçekleşecek?

Türkiye´de bulunan 100´e yakın bayan futbol takımlarını başkanları ve antrenörleri bir araya getirerek bayan futbolundaki sorunları masaya yatırmak için çalışmalarını sürdüren Kılıçaslan Yıldızspor Bayan takımı teknik heyeti ve yönetimi bu konuda önemli çalışmaları büyük bir kapsamda sürdürüyor. Başkanları ve antrenörleri bir araya getirerek Türkiye´de ilklere imza atmaya devam eden Sarı-Kırmızılılar bu paneli kısa zamanda gerçekleştirecek.

 ?Transfer çalışmaları var?

Sezon başı hedefini 2.Lige çıkmak olarak belirleyen Kılıçaslan Yıldızspor bu yönde devre arasında transfer yaparak kadrosunu güçlendirmek istiyor. Transfer sezonun başlamasına kısa bir zaman kala iki önemli oyuncu ile şimdiden el sıkışan Sarı-Kırmızılılar birkaç oyuncu ile görüşmelerini sürdürüyor. Ataşehir Bayan Takımı, Konak Belediyespor ve Samsun İlkadım Bayan takımından oyuncular ile görüşen Kılıçaslan Yıldızspor Bayan Futbol Takımı Ocak ayında başlayacak transferde bu oyuncuları kadrosuna katacak.

?Profesyonel ekip?

Tam bir profesyonel ekipten kurulu teknik kadro ve yönetim olarak büyük işler başarmak için kollarını sıvayan antrenörler ve yöneticiler gece-gündüz demeden Kılıçaslan Yıldızspor Bayan takımı için ter döküyorlar. Antrenörler Fırat Yıldız, Tekiner Urat, yönetici Ülker Tanık ve birkaç isim ile tam bir profesyonel ekibe sahip olan Sarı-Kırmızılılar Bayan futbolunun Kayseri´de bir çağ atlatmak için ellerinden gelenin fazlasını yapıyorlar. Destek buldukları takdirde Kayseri´nin adını her yerde bahsettirmek için yoğun çaba sarf eden Kılıçaslan Yıldızspor Bayan takımı antrenörleri ve yöneticileri Kayseri halkından ve kamu kuruluşlarından maddi ve sponsorluk desteği bekliyorlar. 

(Özel Haber: Memduh BORAZAN)

/resimler/2015-12/11/1025543522176.jpg /resimler/2015-12/11/1026104460077.jpg