KILIÇASLAN YILDIZ BAYAN TAKIMI YEMEKTE BULUŞTU

12.08.2015 08:52:53

Yeni sezon öncesi geçtiğimiz gün Yeşil Döner´de bir araya gelen Kılıçaslan Yıldızspor Bayan takımı ilerleyen günlerde görkemli bir törenle yeniş sezon açılışı yapacak.

Yeni sezonda ilimizi Bayanlar 3.Ligde temsil edecek olan Kılıçaslan Yıldızspor Bayan takımı yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.  Yeşil Dönerde takım olarak yemekte buluşan Sarı-Kırmızılılar, yeni sezon öncesi değerlendirmeler yaptı. Yeşil Döner´de yemekte bir araya gelen Kılıçaslan Yıldızspor Bayan takımının yanı sıra sporcu aileleri, yönetim ve teknik kadro katıldı. Kılıçaslan Yıldızspor Bayan takımı antrenörü Fırat Yıldız, yöneticiler Ülker Tank, Seçim Duruyol, Mustafa Duran ve Kılıçaslan Yıldızspor futbol takımı antrenörleri Erdal Köprülü ve Tekiner Urat katıldı.Önümüzdeki günlerde görkemli bir şekilde yeni sezon açılışı yapacak olan Kılıçaslan Yıldızspor Bayan takımı, öncesinde düzenlediği yemekte kaynaşma ortamı oluşturdu. Son derece samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen bu yemekte yüzlerin de sürekli gülüyor olması dikkatlerden kaçmadı.  

/resimler/2015-8/12/0854484882634.jpg

 Kılıçaslan Yıldızspor Baş antrenörü Fırat Yıldız

KENDİ YAĞIMIZDA KAVRULUYORUZ

Kılıçaslan Yıdlızspor Bayan takımı baş antrenör Fırat Yıldız Büyük Kayseri Gazetesine yeni sezondaki hedeflerini anlattı. Yıldız yaptığı açıklamadaKılıçaslan Yıldızspor Bayan takımını yeni kurduk. Sıfırdan, tertemiz bir takım kurduk.  Çok büyük hedeflerimiz var. Bu hedeflerin içinde birincisi yeni sezonda 3.Ligde şampiyon olup, Play-Off´lara katılmak. Play-Off´larda Kayseri´yi en iyi şekilde temsil etmek. Oradan da 2.Lige çıkmak. 2.Ligde gerekli plan ve bütçeleri yapıp, 1.Lige şampiyonlar ligine kadar gitmek. Ama maalesef Kayseri´de bu işi yapmak çok zor. Çünkü sponsor desteğimiz ve maddi, manevi yok. Gerekli yerlerle görüşmemize rağmen hiç olumlu bir sonuç alamadık.  Kendi yağımızda kavruluyoruz. İsyan etmiyoruz ama biraz da sitemimiz var. İnsanlara sesimizi duyuralım diye biraz kızıyoruz. Olsa da olmasa da biz bu işe gönül verdik, yapacağız. Yapmaya da devam edeceğiz. Allah izin verirse bu sene yönetim kurulumuz, yardımcı hocalarımız  bayan yöneticilerimiz, erkek yöneticilerimiz bu sene çok kalabalık bir ekibiz. İyi bir kadro ile girdik? diye konuştu.

(Özel Haber  Memduh Borazan)

/resimler/2015-8/12/0855579727667.jpg