KCETAŞ YABANCI ÖĞRENCİLERİ ERCİYES´TE MİSAFİR ETTİ

23.01.2018 17:33:53

90 yıldır Kayseri ile birlikte büyüyen Kayseri ve Civarı Elektrik Türk A.Ş. Stratejik İletişim Planı çerçevesinde sosyal etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Erciyes Üniversitesi ERSEM Yabancılara Türkçe Öğretim Programı öğrencilerini Erc

 

90 yıldır Kayseri ile birlikte büyüyen Kayseri ve Civarı Elektrik Türk A.Ş. Stratejik İletişim Planı çerçevesinde sosyal etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Erciyes Üniversitesi ERSEM Yabancılara Türkçe Öğretim Programı öğrencilerini Erciyes Kayak Merkezinde misafir etti.

KCETAŞ kurumsal iletişimden sorumlu Bilgi Teknolojileri Müdürü Engin ÖZKAN yaptığı açıklamada;

KCETAŞ olarak sosyal sorumluluk projelerimiz ve etkinliklerimiz hız kesmeden devam etmektedir. İlimizde okuyan ve Erciyes Üniversitesi ERSEM Yabancılara Türkçe Öğretim Programında eğitim alan yaklaşık 180 öğrenciyi Erciyes Kayak Merkezinde misafir ettik. Erciyes´imizin ihtişamında, şirketimizin misafirperverliği öğrencileri ziyadesiyle memnun etti. İlimizde yalnız olmadıklarını hissettirdik. Öğrenciler kayak tesislerinde doyasıya eğlendiler ve bu durum bizi ziyadesiyle memnun etti.

Ülkemizin dilini öğrenmek isteyen gençlerin hep destekçisi olduklarını belirtti. Açıklamasının devamında ise;

KCETAŞ olarak sosyal sorumluluk projelerimiz devam ediyor ve projelerimize her gün bir yenisini ekliyoruz. Örneğin; Bünyan Kaymakamlığımızın başlatmış olduğu ?Her Kurumun Bir Sınıfı Var? projesi bizi çok mutlu etti. Projeye göre Şirketimizin de artık Akmescit İlkokulunda 2 sınıfı var. Sınıflarımızı II. Dönemde ziyaret edip öğrencilere seminerler vererek, okuma kitapları hediye edeceğiz, akabinde ise öğrencilerimizi şirketimizde misafir edip onların moral ve motivasyonunu yükseltmek için elimizden geleni yapacağız dedi.