KCETAŞ ACİL DURUMA HAZIR

30.05.2017 13:10:24

Kayseri ve Civarı Elektrik Türk A.Ş. (KCETAŞ) afet ve benzeri olası acil durumlara karşı her zaman hazırlıklı olunması için eğitim faaliyetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda KCETAŞ´ta üç gün süresince personele Afet ve Acil Durum Eğitimi verildi. Eğitimlerin

Kayseri ve Civarı Elektrik Türk A.Ş. (KCETAŞ) afet ve benzeri olası acil durumlara karşı her zaman hazırlıklı olunması için eğitim faaliyetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda KCETAŞ´ta üç gün süresince personele Afet ve Acil Durum Eğitimi verildi. Eğitimlerin sonunda da bir tatbikat yapıldı.

KCETAŞ İş Sağlığı ve Güvenliği Şefliğinin koordinesi ile İl Afet Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) KCETAŞ personeline Afet ve Acil Durum Eğitimi verdi. Üç gün süren teorik bilgilerin ardından personelin katılımıyla uygulamaya geçildi ve bir tatbikat gerçekleştirildi.

İş yerinde yangın çıkması durumunda çalışanların hazırlıklı olması için yapılan yangın tatbikatında, önce sirenler çaldı, ardından da tahliye başladı. Binayı herhangi bir paniğe yer vermeden tahliye eden KCETAŞ çalışanları Acil Durum Noktasında topladılar. Burada AFAD ekipleri personele neler yapmaları gerektiği konusunda bilgiler verdi. KCETAŞ İş Sağlığı ve Güvenliği Şefi Metin Şener, üç gün süren Afet ve Acil Durum Eğitimi ile acil durumlara karşı çok daha hazırlıklı hale geldiklerini belirtti. Şener, verilen eğitimden dolayı AFAD ekiplerine teşekkür etti. (Kurum Haberi)



Anahtar Kelimeler: KCETAŞ ACİL DURUMA HAZIR