KAYSERİ`YE HAYIRLI OLSUN

16.02.2015 11:11:25

Mehmet Özhaseki'den boşalan Büyükşehir Belediyesi koltuğuna yakıştırılan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Başka türlü davranmak söz konusu olmaz” diyerek, Mustafa Çelik'e başarılar diledi.

Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, başkan seçimine katılan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Mustafa Çelik’e başarılar dileyerek, “Mehmet Öhaseki’ye milletvekilliği adaylığı hayırlı olsun. Grubumuzun aldığı karar sonrasında değerli başkan Mustafa Çelik’e de Büyükşehir Belediye Başkanlığı hayırlı olsun. Önemli olan Kayseri’ye hizmet etmek. Önemli olan Kayserimizi benimsemek diye konuştu.

Kendi isminin de Büyükşehir Belediye Başkanlığı için telaffuz edildiğini hatırlatan Büyükkılıç, “Zaman zaman benim ismimle ilgili Büyükşehir’e yakıştırmalar oldu. Bu anlamda ismimizi zikreden kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Bizim zaten başka türlü davranmamamız söz konusu olmaz. Bulunduğumuz konum neticesinde Melikgazi’mize en güzel hizmetleri vermek bizim boynumuzun borcu” ifadelerinde bulundu.

Belediye Meclisi’nde başkan seçimine katılan Memduh Büyükkılıç, devir teslim törenine katılmayarak Belediye Binası’ndan ayrıldı.

Haber: Dilek Bolat