Kayseri´ye Şalvarlı İmzası

27.07.2015 09:19:58

Toptan ve perakende et satışı yapan İstanbul Avrupa yakasının et ihtiyacının büyük bölümünü karşılayan Şalvarlı Et, Kayseri´de hizmete girdi. 77 yıldır et sektöründe faaliyet gösteren Şalvarlı Et, önümüzdeki dönemlerde de açmayı planladığı yeni şube

 Şalvarlı Et Kayseri  firma Sahibi Recep Bağlamış ?Sağlıklı yaşam için sağlıklı et´ parolasıyla, insan odaklı çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz.   ,bugün hizmete açtığımız firmamızın Kayseri´ye hayırlı olmasını diliyoruz. Üretimden tüketime kadar süreçte dünya standartlarında kendi öz sermayemiz ve kendi tesislerimizde üretim yapıyoruz. Bu nedenle maliyetlerimiz düşük. Bu da kaliteli ve güvenilir hizmet ile ürünü uygun fiyatta tüketiciye sunmamızı sağlıyor. 

Kaliteyi ve güvenli üretimi ilke edindiklerini belirten Bağlamış , bunu da aldıkları belgelerle kanıtladıklarını söyledi. HACCP belgesine sahibiz. Ayrıca ürün ve hizmetlerimizin güvenli olduğu kadar kaliteli olduğunu da tescilleyen ISO 90001 kalite belgemiz de var. Ulusal alanda ise, TSE, Marka Tescil Belgesi, Gıda Tarım ve Hayvancılık Çalışma Belgesi bulunuyor. dedi. 
Şirketin Gaziantep Nizip çiftliğine getirilen küçük ve büyükbaş hayvanlarla birlikte Edirne, Balıkesir, Tokat, Konya ve Kayseri´den getirilen hayvanların şirkete ait aynı bölgedeki Tarım ve Köyişleri Bakanlığı´nın izniyle açılan kesimhanelerde kesildiğini kaydeden  Bağlamış , Bu ürünler frigorifik araçlarla perakende ve toptan satışın yapıldığı merkeze Şalvarlı Et´e getirilip buradaki soğuk hava deposu 700 olan smetrekare tesiste muhafaza ediliyor. diye konuştu.

Açılışa AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, AK Parti Kayseri İl başkanı Hüseyin Cahit Özden ve yönetim kurulu üyeleri, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Şaban Ünlü  ve yönetim kurulu üyeleri´nin yanısıra çok sayıda işadamı, bürokratlar ve davetli topluluğu katıldı.  Açılışta işadamı Hacı Ömer Okuducu´da  açılışa gelen konuklar ve davetlilerle tek tek ilgilenerek  gönüllerini aldı.

Ayrıca açılıştan sonra açılışa katılanlara yemek ikram edilerek Şalvarlı Et´in lezzetini konuklar tatmış oldu.

Haber:Bekir Aslantaş 



Anahtar Kelimeler: Kayseri Şalvarlı İmzası