KAYSERİ´YE HAYAT GELDİ!

13.07.2015 09:40:45

Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Ramazan Sokağı, sokakta bulunan esnaf ve vatandaşların beğenisini toplamaya devam ediyor.

 

 

Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Ramazan Sokağı, eski Ramazan ruhunu yeniden yaşatıyor. Çeşitli gösterilerin yapıldığı, çocuk oyun alanlarının kurulduğu, geleneksel lezzetlerin sunulduğu alan, esnaf ve vatandaşlardan büyük ilgi toplamaya devam ediyor.

Meşhur tatlıcı Baki Bıyık, satışlarının çok iyi olduğunu ifade ederek, ?Kayseri için güzel bir yer ve mekân oldu burası. Sosyal alanda da halkın faydasına olan bir yer, sürekli açık kalması mantıklı olabileceğini düşünüyorum. Halkımız her Ramazan iftardan sonra ne yapacaklarını düşünüyorlardı. Bu sene sokağımız sayesinde şehrimize can geldi? şeklinde konuştu.

Sokağı gezmek için gelen Deniz Bulut´da belediyenin bu uygulamasından gayet memnun olduklarını, akşamları Kayseri´de sosyal hayat adına yapılacakların kısıtlı olduğunu söyleyerek, ? Bu sene bu yaptırımdan gayet memnunuz. Bildiğiniz gibi aslında Kayseri´de fazlaca yapılabilecek bir şey yok. Vatandaşlar için büyük bir farklılık oldu bu sene? dedi.

Haber: Berna Utaş Utangan

 

 



Anahtar Kelimeler: KAYSERİ HAYAT GELDİ