Kayseri´ye beddua etti!

19.09.2015 11:16:43

GESİAD üyesi Tuna Çelik Kapı Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Tuna, Melikşah Üniversitesi kapsamında gözaltına alınan Boydak Holding CEO´su Memduh Boydak ve iş adamları için sosyal medya hesabı üzerinden, ?Allah sizleri razı olduğu kullardan eylesin. Size se

 

 

Melikşah Üniversitesi´ne yapılan operasyon çerçevesinde, Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı, TÜSİAD yönetim kurulu üyesi, Boydak Holding CEO´su Memduh Boydak ile beraber 10 iş adamı gözaltına alınmıştı.

Memduh Boydak´ın gözaltında bulunduğu süre zarfında bazı siyasilerin yanı sıra, Kayserili iş adamları da sosyal medya hesaplarından Boydak´lara yapılan operasyona tepki gösterdi.

/resimler/2015-9/19/1117255186608.jpg

Gelişen Sanayici ve İş Adamları Derneği (GESİAD) üyesi, Tuna Çelik Kapı Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Tuna, Memduh Boydak ve diğer iş adamlarına sosyal medya hesabından destek verirken, Kayserililere de beddua etti.

İsmail Tuna, Twitter hesabından Memduh Boydak´ın Bakara Suresinden bir ayeti tweetlediği fotoğrafı paylaşarak, ?Allah sizleri razı olduğu kullardan eylesin. Size sessiz kalan Kayseri, size el açıp muhtaç hale gelir inşallah? dedi. Tuna´nın bu paylaşımı tepkilere neden olurken, ´örgütlü yağma´ suçlamasıyla Cumhuriyet Savcısının karşısına çıkan, adli kontrol şartıyla serbest bırakılan, aralarında Memduh Boydak´ın da bulunduğu 7 ismi savunan İsmail Tuna´nın, Kayseri halkına beddua etmesi yadırgandı.

Tuna´nın paylaşımlarının tepki çekmesi üzerine, Kayserililere beddua ettiği paylaşımlarını sildi. Konu ile ilgili görüşlerine başvurmak için aradığımız Tuna, görüşme talebimizi kabul etmeyerek sessizliğini korudu. (Haber : Berna Utaş Utangan)

 

 



Anahtar Kelimeler: Kayseri beddua etti