KAYSERİSPOR´UN İSMİ İSTİKBAL MOBİLYA KAYSERİSPOR OLDU

14.01.2019 16:27:53

Kayserispor ile Boydak Holding arasında yapılan sponsorluk anlaşmasında Sarı-Kırmızılı takımın yeni ismi İstikbal Mobilya Kayserispor oldu.

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´un ligin ikinci yarısı öncesi ismi değişti. 2,5 yıllığına yapılan sponsorluk anlaşmasında yoğun bir katılım gerçekleştirildi.

Kayserispor´un yeni yapılan tesislerinde düzenlenen sponsorluk anlaşmasına Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, İyi Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, Kayserispor Başkanı Erol Bedir, Boydak Holding CEO´su Alpaslan Baki Ertekin, Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, futbolcular, yöneticiler ve misafirler katıldı.  Yapılan konuşmalarının ardından Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir ile TMSF Başkanı Muhiddin Gülal arasında imzalanan sponsorluk sözleşmesinin ardından Erol Bedir tarafından TMSF Başkanı Muhiddin Gülal´a ve Boydak Holding CEO´su Alpaslan Baki Ertekin´e 38 sırt numaralı Kayserispor forması hediye edildi.

 ?İki markayı tek çatı atılında buluşturduk?

TMSF Başkanı Muhiddin Gülal yaptığı açıklamada,  ?Boydak Holding, 2,5 yıldır TMSF altında yönetiliyor. Özellikle Kayseri´de spor kulüplerimize ve tüm sosyal yardımlaşma faaliyetlerine holding olarak destek veriyoruz. Kayseri´nin iki önemli markasını bir araya getirmenin mutluluğunu ifade etmek istiyorum. Boydak ismi ile Kayseri özdeşleşmiş durumda. Bu iki markayı tek çatı altında buluşturacağız ve güzel bir sinerji ortaya çıkacak. Bu işbirliğinin hem Türk sporuna hem de Kayserispor´a hayırlar getirmesini diliyorum. Boydak ailesi dün olduğu gibi Kayserispor´un bugün de yanındadır? diye konuştu.