KAYSERİSPOR´UN GÖNÜLLÜSÜYÜM

5.01.2017 10:05:55

Kayserispor´da başkanlık görevini kabul ederek kolları sıvayan Erol Bedir, gazetemize çok önemli açıklamalarda bulundu.

Kayserispor´da başkanlık görevini kabul ederek kolları sıvayan Erol Bedir, gazetemize çok önemli açıklamalarda bulundu. Sarı-Kırmızılı kulübün geleceğine dair önemli çalışmalar başlatan Bedir, bu konuları tek tek değerlendirirken, Genel Kurul´a saygısından dolayı farklı açıklamalar veya basın toplantıları düzenlemediğinin altını çizdi. Bedir, ´´Ben Kayserispor´un gönüllüsüyüm, Şu anda gönüllü olarak çalışıyorum. Genel Kurul olana kadar her hangi bir toplantı veya basın açıklaması yapmam mümkün değil. Bunun sebebide genel kurul ve kongre üyelerine saygımdır´´ dedi.

Gönüllü çalışıyorum...

Erol Bedir, kongre tarihine kadar gönüllü olarak çalıştığını belirterek şöyle devam etti: ´´Kongreden güven oyu almadan basın toplantısı yada demeç vermem. Bu genel kurula saygımdan dolayıdır. Ben bir Kayserispor gönüllüsü olarak şu anda çalışıyorum. Tek derdimiz şu anda acil olarak görünen sorunları bir gönüllü edasıyla çözüme kavuşturmak. 19 Ocak´ta yapılacak Genel Kurulumuzda güven oyu aldığımız takdirde kamuoyu önünde daha rahat şekilde demeçlerverebiliriz. Bu konuda tutumum net herkesin bunu bilmesi benim için önemli.´´

Sorunlar çözülüyor...

Yaşanan maddi sorunlarada değinen Erol Bedir, ´´Şu anda futbolcular ve Türkiye Futbol Federasyonu´na yönelik maddi sorunların yüzde 70´i çözülmüş durumda. Bir kaç gün içeresinde tamamını çözmeyi amaçlıyoruz. Alacakları olan oyuncular ile görüşüldü. Birçok oyuncumuz bize anlayış gösterdi ve bizde bu zamanı kazanarak çalışmalarımızı hızlandırdık. Bu anlamda destek verenlere teşekkür ediyoruz.?Bundan sonraki günlerde maddi olarak sorunsuz sadece ligi düşünen bir kulüp oluşturmak için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz´´ diye konuştu.

Yıldız vekalet verdi...

Kendisinin gönüllü olarak hizmet verdiğinin altını çizen Erol Bedir, şu anda Naci Bedir ile Mehmet Çakmak Uyar´ın tam yetkili olarak çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi. Bu konuda Kulüp Başkanı Ahmet yıldız ile yapılan görüşmelerde Yıldız´ın bu iki isme vekâlet verdiğini ve kendisi ile el sıkışılarak ayrılığını dile getiren Bedir, ´´Bu çalışmalar hafife alınacak işler değil. Ciddiyet istiyor. Bizde bu konuda işimizi sağlam yapmak adına Yıldız ile görüştük ve iki isim için vekâlet aldık. Bu şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz´´ şeklinde konuştu.

Bin-2 Bin kişilik kongre...

Kayserispor´n büyük bir camia olduğunun altını çizen Erol Bedir, bu takımın maçları bin-2 bin kişiye değil dolu tribünlere oynaması gerektiğini söyledi.?Bedir, ´´Şu anda maçlardaki sayıçok az.?Bu sayılar ile bizim genel kurullar yapmamız gerek. Kayserispor kongreleri bin-2 bin kişi ile yapılmalı. Şehrin katılımı sağlanmalı. Bu da tribünlere taraftar sayısı olarak geri dönecektir. Hem kongre üyesi sayılarını arttırmak hemde taraftar sayımızı arttırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.?Bu konuda önümüzdeki günlerde önemli adımlar atacağımızışimdiden söyleyebilirim´´ dedi.

(Haber: Erkan Kan)



Anahtar Kelimeler: KAYSERİSPOR GÖNÜLLÜSÜYÜM