KAYSERİSPOR'U OYUNCAK ETTİLER

17.10.2019 09:06:00

Antrenmana çıkmayan oyuncuları Samet Aybaba bile ikna edemedi. Yöneticiler ise oyuncuların yanına gidemedi, tesislerde oturup beklemekle yetindiler. Yöneticiler, idmana çıkmayan oyuncuların yanına dahi gidemedi.

İstikbal Mobilya Kayserispor'da geçtiğimiz gün tarihi bir olay yaşandı. Kulübün prestijine büyük bir darbe vuran olayda oyuncular alacaklarını tahsil edemediği için boykot yapıp antrenmana çıkmadı. Özellikle son yıllarda Sarı-Kırmızılı temsilcimizin tarihinde görmediği bu olay tüm ülkenin gündemine gelirken son yıllarda Erol Bedir ve yönetiminin yaptığı yanlışlarıda bu olay birkez daha gözler önüne serdi. Göreve geldiği günden itibaren har vurup harman savuran, oyuncuların parasını ödemezken kendi alacaklarını kuruşuna kadar tahsil eden Erol Bedir adeta kulübü kendine oyuncak etti ve ülkenin gündemine olumsuz bir şekilde taşıdı. 

Aybaba tedirgin...

Futbolcuların antrenmana çıkmayacağını bildirmesi ile kulüp içinde hummalı bir çalışma başladı. Teknik Direktör Samet Aybaba, oyuncular ile tek tek görüşerek idmana çıkmalarını istedi. Ancak, paralarını almadan çıkmayacaklarını belirten oyuncuların tavrı Aybaba'nın çabalarını boşa çıkardı. Bir diğer olay ise Kayserispor'un geldiği son durumu ortaya koyması acısından son derece çarpıcı oldu. Zira, alacaklarını isteyen oyuncuların yanına hiçbir yönetici gidemedi. Sadece tesislerde oturarak Aybaba'nın yaptığı görüşmenin sonucunu bekleyebilen etkisiz yönetim böylece tarihi başarılar ile dolu bir kulübü herkesin gözünde küçük duruma düşürdü. 



Anahtar Kelimeler: KAYSERİSPOR' OYUNCAK ETTİLER