KAYSERİSPOR'DA İSTİFA ŞOKU!...

11.08.2020 13:30:00

Hes Kablo Kayserispor'da beklenmedik istifa. As Başkan ve Basın Sözcücü Mustafa Tokgöz görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Hes Kablo Kayserispor'da beklenmedik istifa.  As Başkan ve Basın Sözcücü Mustafa Tokgöz görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Sosyal meyda hesabı üzerinden yazılı bir açıklama yaparak istifa ettiğini açıklayan Tokgöz, " 14 ay geçirdiğim, her duyguyu zirvede yaşadığım ok güzel hatıralar biriktirdiğim bu zamanları bir ömür boyunca kalbimde taşıyacağımı belirtmek istedim" dedi.

İşte o açıklama...

Hes Kablo Kayserispor As Başkan ve Basın Sözcücü Mustafa Tokgöz yaptığı yazılı açıklamada, " Değerli Kayserispor camiası 29.06.2019 tarihinde yönetim kuruluna seçildiğim, daha sonra çeşitli görevler aldığım Kayserispor Kulübü Yönetim Kurulu üyeliğimden ve üstlendiğim görevlerden büyük üzüntü duyarak istifa ediyorum. Benim için çok ama çok değerli, kıymeti tarife mümkün olmayan 14 ay geçirdiğim, her duyguyu zirvede yaşadığım ok güzel hatıralar biriktirdiğim bu zamanları bir ömür boyunca kalbimde taşıyacağımı belirtmek istedim. Görev aldığım süre boyunca tanıştığım onca güzel insana, gerek keyifli gerek geçirdiğimiz stresli zamanlarda bana eşlik ettikleri için sonsuz teşekkür ederim. Tüm kulüp çalışanlarımız başta olmak üzere, tek heyetimize, yönetim kurulu üyelerimiz, Başkanımız Bern aGözbaşı'na bu zor görevde başarılar dilerim. Son olarak taraftarımıza, yönetim kurulunun aldığı kararların arkasında dimdik durması gerektiğini, atılan temellerin yeni oluşumunun, uzun süreli olması yönünde planlandığını ve bu süreçte en ok ihtiyacımız olanın sabır olduğunu üzerine basarak hatırlatmak isterim. Çok zor denklerimleri olan bu güzel camiada yerelden ulusala yyaılmasını temenni ettiğim birlikteliğin tüm Türkiye'ye örnek teşkil edecek olması dileğiyle, yaşasın Kayserispor" dedi.

(Haber: Memduh Borazan)



Anahtar Kelimeler: KAYSERİSPOR' İSTİFA !...