KAYSERİSPOR'DA BÜYÜK ŞOK: "ANTRENMANA ÇIKMADILAR"

16.10.2019 10:14:00

Kayserispor'da büyük kriz. Futbolcular alacakları alamadıkları için dün akşam antrenmana çıkmadılar.

Süper Lig temsilcimiz İstikbal Mobilya Kayserispor'da yaşanan ekonomik sıkıntı her geçen büyüyerek sürüyor. İstikbal Mobilya Kayserispor'da futbolcular dünkü idmana çıkmadı.

Lige verilen milli aranın ardından Pazar günün sahasında Kasımpaşa ile oynayacak olan Sarı-Kırmızılı takımda dün akşam saat 18.00'de yapılması gereken antrenman yapılmadı. Teknik Direktör Samet Aybaba'nın devreye girmesi ve rica etmesine rağmen futbolucular verdikleri karardan vazgeçmediler. Antrenman saati öncesinede malzemeciler sahayı hazırlamasına rağmen futbolcular ikna olmadı. İkna etmek için hem teknik heyet hem de yöneticeler başarızıs oldular. Hazırlanan sahayı malzemeciler tekrar topladılar. Futbolculara verilen ödeme sözüne rağmen ödeme yapılmaması  üzerine futbolcularda aldakları karar ile antrenmana çıkmayarak rest çektiler.

Sarı-Kırmızılı futbolcuların bugün anternmana çıkıp çıkmayacakları ise merak konusu. Yönetimin ödeme yapması halinde futbolcuların antrenmara çıkacağı gelen haberler arasında yer alırken, ödeme yapılmaması durumunda ise futbolcular yine antrenmana çıkmayacaklar.