KAYSERİSPOR YÖNETİMİ´NDEN ZİYARET

1.02.2017 11:24:49

Vali Süleyman Kamçı,Kayserispor´un olağanüstü kongresinde, başkanlığa seçilen Dr. Erol Bedir ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Vali Kamçı bu ziyarette, Erol Bedir başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulunu tebrik ederek, kente ve Kayserispor´a hayırlı olması temennisinde bulundu.

Vali Kamçı, şehrin Süper Lig´de takımının bulunmasının önemine vurgu yaparak, Kayserispor´unbu sene de ligde önemli başarılara imza atacağına inandığını belirtti.

Kayseri´nin sanayi ve ticarette marka olan bir kent olduğunu ve bu başarının sportif anlamda da gerçekleşmesinin gerektiğini belirten Vali Kamçı, ?Kayserispor´un başarısını devam ettirmesi son derece önemli. Geçtiğimiz hafta ligde alınan sonuç tüm Kayserilileri ve bizleri mutlu etti. Kayserispor´abundan sonraki haftalarda oynayacağı maçlarda başarılar diliyorum? dedi.

Kayserispor Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bedir ise, Vali Kamçı´ya kabulünden ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek, ?Kayserili hemşerilerim ve Yönetim Kurulu olarak bizler el ele verip Kayserispor´u önemli yerlere getirmeye gayret göstereceğiz? dedi. (Kurum Bülteni)