KAYSERİSPOR HIZ KESMİYOR

29.03.2017 15:27:48

Kayserispor, ligin 26.haftasında Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçı hazırlıklarını bugün yapacağı antrenman ile devam edecek.

Spor toto Süper Lig temsilcimiz Kayserispor´da durmak yok. Cumartesi günü oynayacağı Antalyaspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Sergen Yalçın nezaretinde sürdüren Sarı-Kırmızılı takımda keyfiler ve moraller yerinde. 3 günlük iznin ardından hafta başı yaptığı antrenman ile Antalyaspor maçına hazırlanan Kayserispor´da sakatlığı devam eden Alain Traore dışında eksik oyuncu bulunmuyor.  Antalyaspor maçı hazırlıklarını bugün yapacağı antrenman ile devam edecek olan temsilcimiz Kayserispor Cuma günü özel uçak ile Antalya´ay gidecek.  Gaziantepspor maçında aldığı mağlubiyet sonrası gözünü Antalyaspor maçına diken Kayserispor rakibini yenerek yeni bir galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor.

Antalyaspor maçında sarı kart cezalısı olan Jean Armen Kana Bıyık ve sakatlığı devam eden  Alain Traore  forma giyemeyecekler. Milli takımlardan dönen Deniz Türüç, Güray Vural ve kaleci Ali Ahamada ise bugün yapılacak antrenmanda takımla birlikte çalışmalara başlayacaklar. (Haber-Foto: Memduh Borazan)



Anahtar Kelimeler: KAYSERİSPOR KESMİYOR