KAYSERİSPOR ARADA YİNE GOL ÇALIŞACAK

12.11.2015 09:55:21

Spor Toto Süper Lig´in en az gol atan 2 takımından biri olan Sarı-Kırmızılılar, lige verilen arada bu sorunu yine masaya yatıracak

Spor Toto Süper Lig´e verilen bir haftalık arada Kayserispor´un önceliği yine gol sorunu olacak. Geride kalan 11 hafta sonunda rakip filelere sadece 8 gol atabilen Sarı-Kırmızılı temsilcimiz ligin en az gol atan ikinci takımı konumunda. Ligin son sırasında yer alan Eskişehirspor´u 7 gol attığı geride kalan haftalarda Kayserispor´un performansından pek iç açıcı değil. Bu nedenle teknik heyet, bu hafta yapacağı özel çalışmalar ile bu sorunu çözmeye çalışacak.?Teknik Direktör Tolunay Kafkas özellikle forvet oyuncuları ile yakından ilgilenecek.

GEREKEN YAPILACAK

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, önemli bir dönemden geçtiklerini söylerken, lige verilecek bu son arada tüm enerjilerini gol yollarındaki sorunu çözmek için harcayacaklarını söyledi. Kafkas, ´´Yapacağımız çalışmalar ile bu sorunun önüne geçeceğiz. Daha çok gol atmamız gerektiği ortada. Oyuncularımızda bunun bilincinde. Çalışmalarımız bu yönde olacak.

(Spor Servisi)